27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Kasım 2023

Doğu Demirkol Alelade Show Seyirci Başvurusu

Doğu Demirkol, Alelade Show isimli programı ile Star TV ekranlarında olacak. Doğu Demirkol programı ne zaman, hangi kanalda? 2022, seyirci başvurusu nasıl yapılır?, BBO Yapım detaylarını bulabilirsiniz.

Oyuncu ve Komedyen Doğu Demirkol, Alelade Show programı ile ekranlarda olacak. Hayranları programa seyirci olarak katılabiliyor.

İnternet üzerinden yayınladığı stand-up videoları ve ardından Yeteneksizsiniz yarışmasına çıkan ve BKM Mutfakta kendini kanıtlayarak büyük bir hayran kitlesini sahibi olan Doğu Demirkol, gösterilerini kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Star TV Yapımcılarından BBO Yapım, Doğu Demirkol’a teklif götürerek bir show programında kendisini görmek istediklerini iletti. Doğu Demirkol, her cumartesi günü Star TV ekranlarında Alelade show programı ile sizlerle buluşacak.

Doğu Demirkol Alelade ne zaman, saat kaçta?

Programda birbirinden özel konukları, eğlenceli sürprizleri, keyifli sohbetleriyle Doğu Demirkol cumartesi akşamlarınızı şenlendirecek. Program her cumartesi saat 20.00’de yayınlanacak.

Doğu Demirkol Alelade Seyirci Başvurusu

Doğu Demirkol Alelade programı çekimlerine genç seyircilerde alınmaktadır. Çekimler yaklaşık 4-5 saat sürmekte ve gelen seyirciye ikram, içecekler ve para da veriliyor. İstanbul’un belirli noktalarından servisler çekimlere sizi götürecek ve programın bitiminde tekrar geri bırakacak.

Doğu Demirkol programına seyirci olarak katılmak isteyen kişiler, 0537 888 72 41 numaralı telefonu arayabilir veya Whatsapp üzerinden yazabilirler.

Yeni Başvurulardan haberdar olmak TELEGRAM ve YOTUBE kanalımıza katılın.

Telegramhttps://t.me/egeetkinlik
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir