İstanbul Halk Ekmek Personel Alımı İş Başvuru Formu 2025
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Personel A.Ş. eleman, işçi, memur, mühendis alımı iş başvurusu nasıl yapılır?, Halk Ekmek başvuru şartları ve başvuru formu 2025, İŞKUR halk ekmek güncel iş ilanları, Gıda mühendisi iş ilanları, Cebeci, Cevizli, Edirnekapı Fabrikası için başvuru detayları burada.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Halk Ekmek’in iş ilanlarını ve boş pozisyonları takip eden bir çok kişi bulunuyor. İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.
İstanbul Halk Ekmeğin Cebeci, Cevizli ve Edirnekapı olmak üzere 3 ekmek fabrikası bulunuyor. Bu fabrikalara personel alımı yapılırken, İstanbul’un dört bir tarafında bulunan ve gün geçtikçe artan Satış Noktaları ve Büfelerine de sürekli işçi alımına ihtiyaç duyuyor. Halk Ekmek bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar İŞKUR ve Büyükşehir’in online başvuru formu üzerinden başvuru yapabiliyor.
İstanbul Halk Ekmek Başvuru Yapılacak Pozisyonlar
- Gıda Mühendisi
- Gıda Teknikeri
- Fırıncı Ustası
- Üretim Elemanı
- Depo Elemanı
- Şoför
- Stajyer
- Büfe Satış Personeli
- Büro Personeli
- Temizlik Personeli
- Güvenlik Görevlisi
- İnsan Kaynakları
- İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Halk Ekmek İş Başvurusu nasıl yapılır?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Halk Ekmek fabrikalarında veya satış noktalarıyla büfelerde çalışmak isteyen adaylar için iki başvuru yöntemi bulunmaktadır.
İŞKUR üzerinden ve İBB Kariyer websitesi üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz. İŞKUR üzerinden başvuru yapabilmek için ilan açılmasını beklemelisiniz. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanları takip edebilirsiniz.
İBB Kariyer sitesinden isterseniz Genel Başvuru yapabilir ve oradan da açılacak iş ilanlarını takip edebilirsiniz.
İŞKUR Halk Ekmek Başvuru Ekranı:
https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/
İBB Halk Ekmek Başvuru Ekranı:
https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar
Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.
İstanbul. Ekmek.fabrikasında. çalışmak. İstiyorum. İşitme. Engellisiyim.engeli.için. çalışma. İzni. Varmi
Ekmek.fırında. çalıştım. İbb. Ekmek.fabrikasında. çalışmak. İstiyorum. İşitme. Engellisiyim.şu. an.rizede.oturuyorum.bu.konuyla.ilgilenmenizi.rica.ediyorum.murat.ataçer.05388946192.cebim.