26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

İstanbul İBB Vakfı Kurban Bağışı Yardım Başvurusu Yapma 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait İstanbul Vakfı 2024 Kurban Bayramı kavurma yardımı başvuru nasıl yapılır?, İstanbul Kurban Et bağışı yardımı nasıl alınır?, İBB Kavurma yardımı başvuru formu, İstanbul Vakfı bağış şartları, Kurban bayramı ibb nakit yardımı için başvuru detayları burada.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İstanbul Vakfı kurban bayramında toplanan bağışları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak. Et yardımı almak isteyen vatandaşlar ise, başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.

Büyükşehir’in 30 yıllık kuruluşu olan İstanbul Vakfı tarafından toplanan kurban bağışları kavurma haline getirilerek konserveleniyor ve dar gelirli vatandaşlara ulaşması için yola çıkıyor. Bağış haberini duyurduktan sonra kurban yardımı almak isteyen vatandaşlar arama motorları üzerinden yoğun bir araştırma içerisine girmiş bulunmaktadır. Peki İstanbul Vakfı et yardımı nasıl alınır?

İstanbul Vakfı Kurban Eti Yardımı Başvuru Yapma

İstanbul Vakfına bağışı yapılan küçükbaş ve büyükbaş hayvanların etleri kavurma haline getirildikten sonra öncelikli olarak İBB tarafından sosyal yardım verilen vatandaşlara ulaştırılacak. Kavurmalar daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesine ulaşarak kurban yardımı almak isteyen vatandaşlara verilecek.

Kurban Eti almak isteyen vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait Mavi Masa ALO 153 Çağrı Merkezini arayabilir veya SEDEP İstanbul’a online başvuru yaparak Kurban yardımından faydalanabilir.

SEDEP İstanbul Online Kurban Eti başvurusu detayları için tıklayın…


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

4 thoughts on “İstanbul İBB Vakfı Kurban Bağışı Yardım Başvurusu Yapma 2024

  • Anonim

    Biz kurban yardımı nereye yapabiliriz kredi kartı kullanmıyoruz banka iban numarası yada nereye nakit yatırabiliriz

    Yanıtla
    • adminbaki

      Merhaba havale ve EFT yoluyla da bağış yapabilirsiniz. Bunun için İstanbul Vakfı sitesindeki bağış formunu doldurduktan sonra Havale/EFT seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır. Karşınıza çıkan IBAN numarasına bağışınızı gönderebilirsiniz.

      Yanıtla
  • Yardıma ihtiyacı var eşim evden kaçtı iki çocuk annesiyim gelirim yok çok ihtiyacım ete yardıma ihtiyacı var eşim evden kaçtı iki çocuk annesiyim gelirim yok çok ihtiyacım var ekmek almaya param yok

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir