27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

İzmit Belediyesi Yakacak Yardımı Başvurusu Sorgulama (Para Yardımı) 2024

Kocaeli İzmit Belediyesi vatandaşlara yakacak yardımı yapacak. Yakacak yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır, doğalgaz, odun, kömür, fatura yardımı başvuru şartları nelerdir?, İzmit Kardeş Eller başvuru formu Fatma Kaplan Hürriyet sosyal yardım detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Belediyesi Kardeş Eller projesi ile vatandaşlara yakacak yardımı yapacak. Yakacak yardımına herkes başvuru yapabilecek.

İzmit Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşının yanında olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımı olarak belediye, nakdi destek verecek. Yakacak yardımı denilince aklınıza odun ve kömür yardımı gelmiş olabilir, ama İzmit Belediyesi ısınma ihtiyacını ne ile karşılıyorsanız karşılayın yakacak desteği verecek. Doğalgaz, soba ve elektrikli ısıtıcı farketmeksizin ailelere para yardımı verecek. Para yardımı alan vatandaşlar, isterse soba için odun kömür alacak. İsterse doğalgaz faturasını veya elektrik faturasını ödeyebilecek.

İzmit Belediyesi Yakacak Yardımı Alma Şartları

İzmit Belediyesi tarafından yapılacak yakacak yardımından faydalanmak isteyen vatandaşların Kocaeli İzmit ilçesinde bağlı oturuyor olması gerekmektedir. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlar yakacak yardımına başvuru yapabilir.

2023 Yakacak Yardımı başvuruları Kasım ayında alınacak.

İzmit Belediyesi Yakacak Yardımı Başvurusu

İzmit Belediyesi Yakacak Yardımı başvurusu yapmak isteyen aileler, 0262 318 00 00 (4213-4217) üzerinden veya www.izmitkardeseller.com internet sitesinden online başvuru yaparak yakacak para yardımı alabilecek.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

4.7/5 - (6 votes)

3 thoughts on “İzmit Belediyesi Yakacak Yardımı Başvurusu Sorgulama (Para Yardımı) 2024

  • Öğrenci parası almak istiyorum 2 Öğrencim var toplam 3 çocuk

    Yanıtla
  • Kiraciyim 3 çocuk var 2 si okul la gidiyor 1 ve 2 ci sınıf eşimin borç lari çok sizin yardım bekliyor öğrenci parası onların ihtiyaçları için saygılar i mi sunuyorum.

    Yanıtla
  • Tuğba Akkoç

    Kiraciyim 3 çocuğum var 2 öğrencim var eşimin borçları çok ihtiyaçlarını karşılamak içim öğrenci parası almak istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir