27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024

Kadıköy Bostanları Başvuru Formu 2024

Kadıköy Belediyesi Bostan başvurusu nasıl yapılır, bostan.kadikoy.bel.tr İstanbul hobi bahçesi başvuru şartları, başvuru formu 2024, Kura çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, Moda bostanı, Fenerbahçe, Acıbadem, Göztepe Bostan detayları burada.

İstanbul Kadıköy Belediyesi Bostanlarda tohumlarını yetiştireceği bahçeleri halka ücretsiz olarak verecek. Kadıköy Bostanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor.

Kadıköy Belediyesi sebzeyi atalık tohumlarla doğal ve doğru şekilde yetiştirmek isteyenler için Moda, Fenerbahçe, Acıbadem ve Göztepe gibi yerlerde yapılan hobi bahçeleri başvuru yapanlar arasında yapılacak kura ile dağıtacak. Başvurular Kadıköy Bostanları için oluşturulan website üzerinden online olarak yapılacak.

Seçilen kişiler 6 ay boyunca bu bahçelerin sorumluluğunu üstlenecek ve ekim dikim yapması ürünlerin yetişmesi ve hasadını yapması gibi işlerden sorumlu olacak.

Kadıköy Bostanları yeni dönem başvuruları 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında alınacak.

Kadıköy Bostanları Başvuru Şartları

İstanbul Kadıköy Belediyesi tarafından şehrin yorucu, kalabalık ve stresli ortamından uzaklaşacak projeye başvuru yapmak için, 18 yaşından büyük ve Kadıköy ilçesinde yaşıyor olmanız gerekmektedir.

Kadıköy Bostanları Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kadıköy Belediyesi Bostan başvurusu yapmak isteyen aileler, aşağıdaki linke tıklayarak kullanım şartlarını öğrenebilir ve online başvuru formunu doldurabilirler.

http://bostan.kadikoy.bel.tr/

Kura Çekilişi Ne Zaman?

Kadıköy Bostanları kura çekilişi 22 Nisan 2024 saat 14.00’te çevrim içi kura çekimi yapılacak. Acıbadem Bostanı için 50 Asil – 50 Yedek, Fenerbahçe Bostanı için 42 Asil – 42 Yedek, Göztepe Bostanı için 69 Asil – 69 Yedek ve Moda Bostanı için 135 Asil – 135 Yedek seçilecektir. Toplam 296 kişi bostanların sahibi olacak. Kura çekilişi başvuru sitesi üzerinden çevrimiçi olarak izlenebilecek. Kurayı izlemek isteyen kişiler bostankura.kadikoy.bel.tr adresinden kurayı takip edebilecek.


Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir