28 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024

Kocaeli Ücretsiz Tablet Başvurusu Yapma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi uzaktan eğitim için bedava 8000 tablet için ilk adımı attı. Peki Kocaeli Tablet Yardımı Başvurusu nasıl yapılır?, Gebze, İzmit tablet kampanyası!, 8 bin tablet için başvuru formu!, Kocaeli Milli Eğitim tablet isteği yapma! işte detaylar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle uzaktan eğitimlerini sürdüren öğrencilere destek olmak amacıyla 8000 tablet alımı için Milli Eğitim Bakanlığı ile anlaştı.

Kocaeli’de maddi imkansızlıklardan dolayı uzaktan eğitimlerine devam edemeyen öğrenciler için tablet kampanyası için ilk adım atıldı. Büyükşehir Belediyesi 10 milyon lirayı tablet dağıtımı için Milli Eğitim Bakanlığı’nın hesabına yatırdı.

TABLET’E İHTİYACIM VAR NASIL BAŞVURU YAPARIM?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırdığı para ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği listeler dahilinde dağıtım yapılacak.
Siz de listeye dahil olmak istiyorsanız, okul yönetiminiz ve il ilçe milli eğitim müdürlüklerinize giderek ve aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Açılan sayfa Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğüne ait bir websitesidir. İletişim formunu doldurarak tablet isteğinizi iletebilirsiniz.

Tablet Dağıtımı Yapılacak Kocaeli ilçesi
Gebze, İzmit, Darıca, Körfez, Gölcük, Derince, Çayırova, Kartepe, Başiskele, Karamürsel, Kandıra, Dilovası ilçelerinde yaşayan vatandaşlar başvuru yapabilir.

5/5 - (2 votes)

One thought on “Kocaeli Ücretsiz Tablet Başvurusu Yapma

  • Hasan

    Lütfen bana da verir misiniz?

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir