26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 3 Ocak 2024

KOMEK Katılım Belgesi Sorgulama (e-devlet) 2024

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KOMEK eğitimlerine katılan kursiyerler, katılım belgelerini e-devlet üzerinden alabilecekler. KOMEK katılım belgesi nasıl alınır, sorgulama nasıl yapılır 2024, Eğitim Belgesi PDF indir detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Konya Büyükşehir Belediyesi ait KOMEK eğitimlerine katılanlar belgelerini artık e-devlet üzerinden sorgulayabilir ve PDF olarak indirebililirsiniz.

KOMEK tarafından yapılan eğitimlere katılan yetişkinler, eğitimlerine başarıyla tamamladıktan sonra bundan böyle belgelerini e-devlet üzerinden alabilirsiniz. 2020 yılı sonrası katılım sağlanan KOMEK kurslarının tüm belgelerine kursiyerler e-devlet üzerinden artık ulaşabiliyor.

KOMEK Katılım Belgesi Sorgulama e-devlet Nasıl Yapılır

Konya KOMEK kurslarına katılarak belge almaya hak kazanan kursiyerler, e-devlet üzerinden yaptıkları sorgulama ile belgelerine kolayca ulaşım sağlayabilecek. Aşağıdaki linke tıklayarak belgelerini görüntüleyebilir. PDF formatıyla bilgisayarınıza kolayca kaydedebilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/konya-buyuksehir-belediyesi-egitim-kurs-bilgisi-sorgulama

KOMEK Kurs Başvurusu

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı KOMEK kurslarına katılarak belge almak isteyen vatandaşlar, https://bilgisistemi.komek.org/WebBasvuruV2/Login/Index adresine tıklayarak sisteme kayıt olduktan sonra bir çok dalda düzenlenen kurslara başvuru yapabilirler.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir