27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

Konya Büyükşehir Belediyesi 12.Sınıf Eğitim Desteği Başvurusu 2024

Konya Büyükşehir Belediyesi 12.sınıf öğrencilerine 3000 TL eğitim desteği verecek. Lise son sınıf yardım başvurusu nasıl yapılır 2024, 12. sınıflara para yardımı nasıl alınır, Uğur İbrahim Altay öğrenci destek başvuru şartları detaylarını burada bulabilirsiniz.

Konya Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye hazırlanan 12.sınıf öğrencilerine eğitim desteği verecek. 12.sınıf destek programında yararlanmak isteyen öğrenciler online başvuru yapması yeterli olacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay talimatıyla lise son sınıfta okuyan ve üniversite sınavına hazırlanacak öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla para yardımı yapılacak. 12.sınıflara verilecek 3000 TL yardım başvurusu yapacak öğrencilerin başvuru şartlarını karşıladıkları takdirde destekten yararlanabilecek.

Eğitim desteğine başvurular 2024 Ekim – Kasım tarihlerinde alınacak. Başvurular sona erdikten sonra öğrencilere SMS ile bilgi mesajı gönderilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi 12.Sınıflara Eğitim Desteği Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Konya ili sınırlarında ikamet ediyor olmak,
  • 2023 – 2024 Eğitim Öğretim döneminde 12 sınıfa gidiyor olmak (Açık öğretim programları dahil),
  • 2003 ve sonrasında doğmuş olmak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 12.sınıf Eğitim Desteği Başvuru Formu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek 3000 TL eğitim desteği başvurusu yapmak isteyen öğrenciler internet üzerinden kolayca başvuru yapabilecek. Başvuru formuna aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://egitimdestekleri.konya.bel.tr/Kayit/Basvuru/AOnay?KS=13&KT=1

Başvuru sırasında Öğrenci ve Veli’nin T.C. kimlik numaraları, Vasisi olan öğrencilerin vasi belgesi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği, Veli veya vasiye ait telefon numaraları ve Açık Öğretim Lisesine devam eden ve 2024 Haziran ayında mezun olacak öğrenciler, öğrenci belgesini sisteme yükleyecek.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (2 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir