27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Mart 2024

Meram Belediyesi Ramazan Hediyesi Başvuru Kayıt Formu 2024

Konya Meram Belediyesi Ramazan hediyesi başvuru nasıl yapılır? MEGA ile Ramazan Bereketi nedir, başvuru nasıl yapılır, hediyeler ve görevler 2024, megaileramazan com kayıt ol detayları egeetkinlik.com da bulabilirsiniz.

Konya Meram Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliği bu yıl da coşkulu, sevinçli ve özüne yakışır bir şekilde gerçekleşecek.

Meramlı çocuklar dijital ortamda gerçekleşecek etkinliğe katılarak birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak. MEGA ile Ramazan adı altında startı verilen etkinliğe başvurular Ramazan Ayında yapılacak. Çocuklar verilen görevleri yerine getirerek Ramazan sonunda çekilişe katılacak ve birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak. Başvurular 10 Mart 2024 Pazar gününe kadar alınacak.

Meram Belediyesi Ramazan Hediyesi Katılım Şartları

İlkokul öğrencilerine dijital ortamda komşuluk ilişkileri, yardımlaşma, ibadetler ve manevi değerler gibi konularda görevler verilecek. Meram Belediyesi tarafından verilecek Ramazan Hediyesinden almak isteyen çocuklar görevleri yerine getirmesi gerekiyor. Ramazan başlangıcından son gününe kadar görevler yapılmalıdır. Ramazan hediyesi etkinliğine başvuru yapacak kişilerin Meram ilçesine bağlı ilkokullarda okuması gerekiyor.

MEGA Ramazan Hediyeleri

Ramazan ayı boyunca görevlerin tamamını eksiksiz yerine getirenlerden;

•         5 kişiye Scooter,

•         10 kişiye projeksiyon

En fazla 2 eksikle tamamlayanlardan;

•         10 kişiye Bisiklet,

•         50 kişiye Tablet,

•         15 Kişiye Airpods 

Etkinliği en fazla 4 eksikle tamamlamış olanlardan;

•         50 kişiye Nostaljik Radyo,

•         100 kişiye Akıllı Saat,

•         200 kişiye Ses Bombası,

Meram Belediyesi Ramazan Hediyesi Başvuru Kayıt Formu

Konya Meram Belediyesi tarafından başlatılan Ramazan etkinliğine katılarak hediyeler kazanmak isteyen öğrenci velileri kayıt yaptıracak. Kayıt başvurusu https://megaileramazan.com/ adresine tıklayarak yapabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

4.3/5 - (13 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir