27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Muş İşkur TYP Alımı 2024 Başvuru

Muş işkur typ başvurusu nasıl yapılır?, 2024 TYP Kura sonuçları isim listesi, MEB okullara temizlik görevlisi, güvenlik, hemşire, personel alımı iş ilanları, typ alımları başvuru ne zaman? mus.meb.gov.tr için typ alımı detayları burada.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara TYP alımı yapılıyor. Okullarda güvenlik ve temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyen vatandaşlar başvurunun nasıl ve ne zaman yapılacağını merak ediyor.

MEB tarafından okullardaki personel açıkları nedeniyle her sene Toplum Yararına Çalışma Programı TYP kapsamında alımlar yapılıyor. Muş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak alımlara başvurular işkur üzerinden yapılacak. Başvurular online işkur’un e-şube websitesi üzerinden yapılıyor.

Muş TYP alımı başvuru yapabilecek ilçeler:

  • Muş Merkez
  • Bulanık.
  • Hasköy.
  • Korkut.
  • Malazgirt.
  • Varto.

Muş İşkur TYP Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

MEB tarafından yapılacak TYP alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıdaki linke tıklayabilir. Linke tıkladıktan sonra İşkur’a giriş yapın ve ardından açılan sayfada Başvuru Yapılacak İl bölümünden Muş şehrini seçin. Ara butonuna tıkladıktan sonra ekrana gelen iş ilanına tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Muş TYP Kura Sonuçları 2024 İsim Listesi

Muş TYP alımına başvuru yaparak kura sonucunu öğrenmek isteyen vatandaşlar Muş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklanacak. http://mus.meb.gov.tr/ adresine tıklayarak duyurular bölümünden kura sonuçlarını öğrenebilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

1/5 - (1 vote)

One thought on “Muş İşkur TYP Alımı 2024 Başvuru

  • MEHMET ALİ SEVİM

    NEZAMAN İŞE ALIR SINIZ

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir