27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

Rize Artvin Havalimanı İş İlanları Başvuru Formu 2024

Rize Artvin Havalimanı işçi, personel, eleman, memur alımı iş başvurusu nasıl yapılır, Çelebi Hava Servisi yer hizmetleri iş ilanları, Kariyer.net havaalanı başvuru şartları, başvuru formu 2024, Harekat Memuru, Yolcu Hizmetleri Memuru alımı detayları burada.

Rize-Artvin Havalimanı işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. Havalimanında çalışmak isteyen adaylar başvuru yapmak için araştırmalar yapıyor.

Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize Artvin Havalimanı yılın son aylarına doğru yakın zamanda açılacak. Açılış öncesi yapılacak işçi, personel ve memur alımlarına başlandı. Çelebi Hava Servisi tarafından yer hizmetlerinde çalışacak personeller arıyor. Başvurular online olarak kariyer sitesi üzerinden alınacak.

Rize Artvin Havalimanı Alınacak Personeller;

Bagaj Yükleme-Boşaltma İşçisi,

Harekat Memuru,

Yolcu Hizmetleri Memuru

Rize Artvin Havalimanı İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Rize-Artvin Havalimanında çalışmak isteyen vatandaşlar başvuruları kariyer.net üzerinden yapacak. Aşağıdaki başvuru linkine tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/firma-profil/celebi-hava-servisi-1314-233463

Başvuru yapabilmek için kariyer sitesine üye olmanız ve profil oluşturmanız gerekmektedir. Daha önce üye olduysanız, başvur butonuna tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir