27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Şanlıurfa Hobi Bahçesi Projesi Başvuru Nasıl Yapılır? 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hobi Bahçeleri projesi başvuru nasıl yapılır?, 2024 Urfa 60 yaş üstü hobi bahçesi başvuru formu, Şanlıurfa Hobi Bahçesi çekilişi kayıt formu, Haliliye Hobi Bahçesi Başvuru Şartları, Hobi Bahçesi Kura Sonuçları için detaylar burada.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımına sunulacak Hobi Bahçesi projesi için sona geliniyor. Hobi Bahçeleri başvuru yapan vatandaşlar arasında kura ile belirlenerek sahiplerine verilecek.

Haliliye ilçesinde bulunan Cumhuriyet Parkının yanında bulunan meyve fidanlığının içerisine kurulan 180 Hobi Bahçesi evin bulunacağı 20 bin metrekarelik alanda kuruluyor. Şanlıurfa’da yaşayan 60 yaş üzeri vatandaşların sahip olacağı hobi bahçeleri için başvurunun nasıl yapılacağı merak ediliyor.

Şanlıurfa Hobi Bahçesi Başvuru Nasıl Yapılır?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz olarak vereceği hobi bahçeleri için başvurular başladı. Başvuru formunu doldurarak kayıt yaptıran vatandaşlar arasında yapılan kura ile Hobi Bahçesi sahipleri belirlenecek.

Hobi Bahçesi başvurusu yapmak için tıklayın.

https://etkinlik.sanliurfa.bel.tr/hobi-bahcesi-basvurusu


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Kanalına katılmak için tıklayın.

Youtube Kanalımıza katılmak için tıklayın.

1/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir