27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Sarıyer Belediyesi Burs Başvuru Formu 2024

İstanbul Sarıyer Belediyesi ilkokul, ortaokul ve lise burs kayıt başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?, 2024 Sarıyer üniversite bursları başvuru formu, İstanbul Burs veren kurumlar, Sarıyer Belediyesi eğitim okul yardımı başvuru şartları, Öğrenci yardımı nasıl alınır? için başvuru detayları burada.

İstanbul Sarıyer Belediyesi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine geri ödemesiz burs verecek. Burs başvurusu yapmak isteyen aileler ve öğrenciler başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.

Yeni Eğitim Öğretim yılı başlamasıyla beraber Sarıyer Belediyesine de burs başvuruları da alınmaya başlanacak.. İhtiyaç sahibi vatandaşların yapacağı Burs başvuruları sadece internet üzerinden alınacak. Başvurular Eylül Ekim 2024 ayları arasında yapılacak.

Sarıyer Belediyesi Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Sarıyer Belediyesi tarafından verilen Burs başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, aşağıdaki başvuru linkine tıkladıktan sonra başvuru formunu doldurarak burs alma imkanı bulabilirler.

https://sariyer.bel.tr/bursbasvuru

Sarıyer Belediyesi Burs Başvuru Şartları

Sarıyer Belediyesi tarafından verilecek eğitim yardımından faydalanmak isteyen aileler, aşağıdaki şartları yerine getirmiş olması gerekmektedir.

  • İstanbul Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.
  • İlkokul, Ortaokul, Lisede örgün eğitim görmek.
  • Öğrencinin ailesi sosyal yardım kriterlerinde olması gerekiyor.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir