26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

Sen Oku Diye Tablet Başvurusu 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sen Oku Diye Tablet Başvurusu 2024 nasıl yapılır?, İBB öğrencilere tablet bilgisayar başvuru şartları, Ekrem İmamoğlu laptop başvuru formu detaylarını burada bulabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sen Oku Diye projesi kapsamında öğrencilere tablet dağıttığı en çok aranılanlar arasında girdi.

İBB Sen Oku Diye projesi ile öğrencilere 500 TL yardım başvurularını başlattı, buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. İlkokul ve lise öğrencilerinin yararlandığı başvuruların başlamasıyla birlikte tablet bilgisayar yardımı da yapıldığı da ortaya atıldı. Kısa sürede Sen Oku Diye Tablet Başvurusu ile ilgili binlerce arama yapıldı. Ekrem İmamoğlu’nun öğrencilere tablet dağıtıp dağıtmadığı konusunu sizler için araştırdık.

Geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 40.000 adet tablet bilgisayar dağıtımı yapılmıştı. Ayrıca İstanbul Gönüllüleri tarafından proje ile yardımsever kişilerin bağışladığı tablet, laptop, monitör gibi araçlar ihtiyaç sahibi öğrenciler ile buluşmuştu.

Öğrenciler yeni eğitim öğretim döneminde de tablet dağıtımı yapılmasını istemektedir.

Sen Oku Diye Tablet Başvurusu var mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından tabletler dağıtılacak. İBB tarafından Sen Oku Diye projesi kapsamında verilen 500 TL yardım parası alan öğrencilere tablet yardımı da yapılacak. Öğrenciler para yardımı alırken bir de tablet yardımından faydalanabilecek. Başvuru internet üzerinden yapılmaya devam ediyor.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

1.5/5 - (2 votes)

4 thoughts on “Sen Oku Diye Tablet Başvurusu 2024

  • AYTEN TÜSER

    Ben kiracyim Altı çocuk var üçü öğrenci Eşim şeker hastası olduğu için çalışamıyor sizden yardım istiyorum Lütfen yardım edin bana benim için çok ityacim var üçü öğrenci var üçü öğrenci Eşim şeker hastası olduğu için çalışamıyor sizden yardım istiyorum Lütfen yardım edin bana benim için çok ityacim var oda acık öğretimde sınavına giremiyur Birtan bilgisar istiyurum tesekur ederim 05458960573bursa.inegöl de otryum

    Yanıtla
  • AYTEN Duman

    Ben kiracyim Altı çocuk var üçü öğrenci Eşim şeker hastası olduğu için çalışamıyor sizden yardım istiyorum Lütfen yardım edin bana benim için çalışamıyor sizden yardım istiyorum Lütfen yardım bekliyor sizi bekliyor um bir kızım var oda acık öğretimde sınavına giremiyur Birtan bilgisar istiyurum tesekur ederim 05458960573

    Yanıtla
  • Özkan

    Merhabalar 2 çocuğum var tablet yardımı rica ediyorum

    Yanıtla
  • 3 öğrencim var tablet yardımı istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir