27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Ocak 2024

Talas Belediyesi Nakit Yardımı Başvurusu 2024

Kayseri Talas Belediyesi sosyal yardımlarına devam ediyor. Talas Belediyesi nakit para desteği başvurusu nasıl yapılır, bebek yardımı nasıl alınır, kış nakit desteği başvuru şartları, başvuru formu 2024, Talas yardım kartı başvuru detayları burada.

Kayseri Talas Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakit para yardımı yapıyor. Nakit desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor.

Talas Belediyesi kış aylarında ailelerin ekonomisine katkıda bulunmak için çeşitli sosyal yardımlar yapıyor. Bunların başında ise 250 TL’lik nakit desteği geliyor. Nakit desteğinin yanı sıra belediye gıda, giysi, yakacak, bebek ve engelli yardımı da yapıyor. Başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlar bu yardımlardan faydalanabiliyor.

Nakit desteğinden faydalanan vatandaşlara Vakıfbankası alt yapılı kart ile ister elektrik su faturasını ödeyebiliyor isterse de markete giderek alışveriş yapabiliyor.

Talas Belediyesi Yardımları

  • Gıda Yardımı
  • Giysi Yardımı
  • Ekmek – Yemek Yardımı
  • Engelli Araç Tamir Bakım Yardımı

Talas Belediyesi Nakit Yardımı Başvurusu

Nakit yardımı almak isteyen vatandaşlar Talas Belediyesi Kültür Müdürlüğü binasındaki Sosyal Destek Hizmetleri birimine veya Dedeoğlu Camii yanındaki Osmanlı Evi’ne giderek başvurularını yapabilir.

Talas Belediyesi Sosyal Yardım Başvuru Formu

Talas Belediyesi tarafından verilen diğer yardımlardan faydanmak için aşağıdaki linke tıklayarak online başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

https://talas.bel.tr/form/sosyal-yardim-basvuru-formu


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir