26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

Trendyol Depo İş Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

Trendyol depo iş ilanları 2024 başvuru nasıl yapılır, Trendyol depo iş başvurusu, Ankara, Kocaeli Gebze, izmir depo eleman alımı, başvuru formu şartları, Trendyol paketleme işi detayları burada.

Türkiye’nin en çok tercih ettiği alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol da depo çalışanı olmak isteyen kişiler iş başvurusu detaylarını araştırmaya başladı.

E-ticaret platformu Trendyol, müşterilerine kargoları en hızlı bir şekilde ulaştırmak için Türkiye’nin dört bir tarafına depolar açıyor. Bu depolarda bir çok pozisyonda çalışacak personel alımı yapıyor. Depoların en büyüğü ve merkez depoları İstanbul Tuzla ve Kocaeli Çayırova ilçesinde bulunuyor. Trendyol Operasyon ve İnovasyon Merkezi’nde tüm organizasyonlar buradan yürütülüyor.

Operasyon Merkezlerinde 3 vardiya çalışma sistemi bulunuyor. 7/24 yoğun bir tempoda çalışma yapılıyor.

Bunun yanı sıra Trendyol 81 ile depolar açtı ve kendi kargolarını Trendyol Express adıyla kendisi taşımaya başladı. Trendyol Express kargo depolarına da iş başvurusu yapabilirsiniz.

Trendyol Depo İş İlanları şu şekildedir;

Depo Bant çalışanı

Depo Paketleme işçisi

Sevkiyat Personeli

Lojistik Sorumlusu

Operasyon Uzmanı

AR&GE Mühendisi

Forklift Operatörü

Yükleme – Boşaltma Elemanı

Şube Sorumlusu

Şoför

Temizlik Personeli

Güvenlik Görevlisi

Trendyol Depo İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Trendyol depo iş başvurusu yapmak isteyen kişiler, aşağıdaki linke tıklayarak güncel iş ilanlarını görüntüleyebilir ve uygun ilanlara başvuru yapabilirler.

https://jobs.lever.co/trendyol?

Bir diğer başvuru yöntemi ise, şehrinizde bulunan Trendyol Deposuna iş başvurusu yapmak için, depoya gidip yüz yüze görüşerek iş başvurusu yapabilirsiniz. Depo’nun adresini bilmiyorsanız, Trendyol Express çalışanlarına sorabilir veya 0850 759 15 15 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu: https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir