26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024

TRT Lara Kampı Başvuru Nasıl Yapılır 2024

TRT Antalya Lara Kampı 2024 sezonu açıyor. Lara Kampı başvurusu nasıl yapılır, TRT Kamp başvuru formu, başvuru ne zaman, kimler girebilir, herkese açık mı, TRT Lara Kampı konaklama fiyatları, kamp iletişim rezervasyon müracaat detayları burada.

TRT Antalya Lara Kampı 2024 sezonunu Mayıs ayı itibariyle açıyor. Lara Kampında tatil yapmak isteyen vatandaşlar başvuruların nasıl yapıldığını araştırıyor.

Ekonomik ve şehre yakın oluşu ve denize yakınlığından dolayı sıkça tercih edilen TRT Antalya Lara Kampı TRT çalışanlarının dışında kamu ve diğer çalışanlara hizmet veriyor. Kamu çalışanlara özel bir indirim de uygulanıyor. Pandemi nedeniyle %50 kapasite de hizmet veren tesis bu sene tam kapasite ile hizmet verecek.

Tam adı TRT Antalya Müdürlüğü Tunca TOSKAY Film Çekim Platosu Destek ve Eğitim Tesislerinde sabah ve akşam açık menü yemek veriliyor. Yemeklerinin çok çeşitli lezzetli olduğunu söyleyebiliriz. Yaz boyunca çeşitli TRT ekipleri ile eğlence geceleri de düzenlenmektedir. Tesiste içki satışı yapılmamaktadır.

TRT Lara Kampı Konaklama Fiyatları her sene değişiklik göstermektedir. Kişi + Gün + Oda Sayısı belirtildiğinde size en uygun fiyatı sunacaklardır.

TRT Lara Kampı 2024 Sezonu Başvurusu nasıl yapılır

TRT Lara Kampı 2024 sezonuna rezervasyon yaptırmak istiyorsanız, 0 242 352 06 10 numaralı telefonu arayarak fiyat bilgisi alabilir ve başvuru yapabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (1 vote)

3 thoughts on “TRT Lara Kampı Başvuru Nasıl Yapılır 2024

  • Melek okur

    Katılmak ıçın formu

    Yanıtla
  • Sibel Negüzel

    Kamp için müracaat ermek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim

    Yanıtla
  • oya SARITEPE

    selamlar yeni sezon müraccatları ne zaman başlıyor

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir