27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024

Yenişehir Belediyesi Eğitim Desteği Başvuru Formu 2024

Mersin Yenişehir Belediyesi lisans ve ön lisans öğrencilerine verilecek eğitim yardımı üniversite bursu için kolları sıvadı. 3000 TL ve 6000 TL burs başvurusu nasıl yapılır, Abdullah Özyiğit eğitim desteği başvuru şartları formu 2024 – 2025 detaylarını burada bulabilirsiniz.

Mersin Yenişehir Belediyesi üniversite öğrencilerine eğitim desteği verecek. Öğrenciler internet üzerinden dolduracakları başvuru formu ile eğitim yardımı hesaplarına yatacak.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit talimatıyla lisans ve ön lisans öğrencilerine burs desteği verilecek. Herhangi bir lisans programına kaydını yaptıran öğrenciye 6.000 TL, ön lisans öğrencisine ise 3000 TL eğitim yardımı verilecek.

Yenişehir Belediyesi Eğitim Desteği Başvuru Şartları

Yenişehir Belediyesi eğitim desteğine ilçedeki nüfusa kayıtlı ve 2024 – 2025 Eğitim Öğretim yılında üniversiteye kaydını yaptırmış tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler başvuru yapabilecek. Öğrencinin başvuru yapabilmesi için bazı belgeleri de başvuru sırasında sisteme yüklemesi gerekiyor.

Eğitim yardımından devlet üniversiteleri yada Türkiye veya KKTC’de vakıf üniversitelerine tam burslu olarak yerleşen öğrenciler yararlanabilmektedir.

Yenişehir Belediyesi Eğitim Desteği Başvuru Belgeleri

*2023 yılı YKS yerleştirme sonuç belgesi

*Öğrenci Belgesi

*Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu (Son 6 ay)

**İstenen belgeler e-devlet üzerinden indirilerek sisteme yüklenecektir. Başvuru formunda bulunan ilgili linklere tıklayarak gerekli belgelere ulaşabilirsiniz.

*Başvuru yaptıktan sonra sizden nüfus cüzdan fotokopisi de istenebilir.

Yenişehir Belediyesi Eğitim Desteği Başvurusu

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından verilecek burs eğitim desteği başvurusu yapmak isteyen öğrenciler, aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir. Bilgileri eksiksiz ve doğru girmeyi ve istenen belgeleri sisteme yüklemeyi unutmayın.

https://www.yenisehir.bel.tr/tr/egitim-destegi

Başvurusu kabul edilen öğrencilerin eğitim yardımı IBAN numarasına yatırılacak.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir