26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024

Yapı Kredi Yarınlara Kartopu Başvuru 2024

Yapı Kredi daha iyi bir gelecek için başlattığı Yarınlara Kartopu projesine başvuru formu açıldı. Yapı kredi yarınlara kartopu başvuru nasıl yapılır 2024, ücretsiz eğitim seti, kartopu nedir detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi, Cumhuriyetimizin 100. yılında başlattığı “Yarınlara Kartopu” projesi ile dezavantajlı çocuklara eğitim seti dağıtacak.

Okul öncesi çocuklarının gelişimlerine katkıda bulunmak ve Türkiye’nin geleceğine ışık tutmak amacıyla “Yarınlar Kartopu” projesi hayata geçirildi. Türkiye’de 3-6 yaş aralığındaki çocukların eğitim alma oranı %50 olurken bu oran yurtdışında %96 seviyelerindedir. Yani ülkemizde her iki çocuktan biri imkansızlıklardan ve başka sebeplerden dolayı eğitim alamamaktadır.

0-6 yaş aralığındaki çocuklar bir çok becerilerini bu yaşta kazanıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla 6 yaşına kadar mutlaka ilgilenmemiz gerekiyor. Yapı Kredi de sosyal sorumluluk projesi kapsamında Cumhuriyetimizin 100.yılında çocukların eğitim alabilmesi için ücretsiz eğitim seti dağıtacak.

Yapı Kredi Eğitim Seti İçeriği

Hikâye Kitabı,

Döngü Dergi,

Duygularım Etkinlik Kitabı,

Doğal Afetler ve Çocuk Kitapçığı,

Stres Topu

Oyuncak-Peluş Maskot

Kalem setleri: Okul öncesi renkli kalem 12’li set, kumaş boyama kalemi 2’li set, 1 adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş

Kumaş Sırt Çantası

Yapı Kredi Yarınlara Kartopu Başvuru Kimler Yapabilir?

Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayan aileler başvuru yapabilir. 0-6 yaş aralığında çocukları olan aileler başvuru yapabilir. Proje kapsamında milyonlarca çocuğa ulaşılmak istenmektedir. Bu sebepten dolayı başvuru yapacak tüm ailelerin başvuruları değerlendirilecek. Yoğunluk sebebiyle şimdilik afet bölgesi ilan edilen 17 şehirden yapılan başvurular değerlendirilecek.

Yapı Kredi Yarınlara Kartopu Başvuru Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Yarınlara Kartopu projesine başvuru yapmak isteyen ebeveynler, https://www.yapikrediyarinlarakartopu.com.tr/Account/Login?ReturnUrl=%2Ftalep-olustur linkine tıkladıktan sonra web siteye üye olarak eğitim seti talebinde bulunabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

5/5 - (1 vote)

4 thoughts on “Yapı Kredi Yarınlara Kartopu Başvuru 2024

  • Dilber

    Benim iki kız çocuğum var bende kartopu etkinliği setini istiyorum maalesef iki sinin masrafların almada zorluk çekiyorum teşekkürler

    Yanıtla
  • Recep

    Bizde 3 çocuk var ve onlarda hediye setti istiyoruz

    Yanıtla
  • Bahar Söylemez

    Bizede verin lütfen

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir