27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2020

Haluk Levent Ahbap Derneği Tablet Başvurusu Yapma

Haluk Levent Ahbap Platformu tarafından uzaktan eğitime destek amaçlı verilen tablet, internet, 1 yıllık online dersane için eğitim bursu başvuruları başladı. Başvuru formu!, Bedava ücretsiz tablet nasıl alınır? işte detaylar;

Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği, lise öğrencilerine uzaktan eğitimlerini devam ettirebilmesi tablet hediye ediyor.

Ahbap Platformu twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Castrol Turkiye ile yaptığımız iş birliği ile, Tekuzem’in de desteğiyle pandemi döneminde zorluklar yaşayan otomotiv, motor gibi dallarda okuyan meslek lisesi öğrencilerine tablet, internet ve 1 yıl online dershane erişiminden oluşan bir eğitim seti desteği vereceğiz.” diyerek devam eden açıklamaya şunları ekledi:
Eğitim Desteği başvuruları, https://ahbap.org/burs_basvuru/054fde7a adresinde hazırlanan özel form giriş bölümü üzerinden 10 Aralık tarihine kadar gerçekleştirilecek. Başvuru için link ; https://ahbap.org/burs_basvuru/054fde7a

18 yaşından büyükler kendi adlarına başvuru yapabilirken 18 yaş altındakilerin başvurusunu yasal varisleri gerçekleştirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir