30 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Aralık 2020

İpekyolu Belediyesi Vergi Yapılandırma Başvurusu Yapma

Van İpekyolu Belediyesi Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Reklam İlan Vergisi ve Su Faturası gibi borcu olanlar için yapılandırma başvuruları başladı. Peki Vergi Affı Yapılandırma nasıl yapılacak?, Online yapılandırma başvurusu!, Kira Geliri Vergisi Online İşlemler, Dilekçe Örneği işte detaylar!

Van iline bağlı İpekyolu ilçesinde yaşayan vatandaşlar için vergi yapılandırma başvuruları başladı. İpekyolu Belediyesine 7256 sayılı kanun gereği borcu olanlar 18 aya kadar taksitlendirme yapabilecek.

Başvurular 31 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak. Taksit imkanlarının yanı sıra ilk taksit aşamasında tüm borcunu ödeyen vatandaşlardan sadece %10 faiz alınacak. Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Su Faturası gibi borçlarınız yapılandırma kapsamı içerisindedir. Detaylı bilgi için belediyeniz ile iletişime geçebilirsiniz.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!
https://ebelediye.ipekyolu.bel.tr/ebelediye/genel/ebelediye.xhtml

7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu Kapsamında Belediyemize Ait Olan Tüm Borçların Yapılandırılmasına Başlanmıştır. Son Başvuru Tarihi 31/12/2020’dir. Önemle Duyurulur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir