27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024

Akbank Karne Hediyesi Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

AKBANK çocuğuna karne hediyesi olarak geleceğine yatırım yapmak isteyen aileleri şubelerine davet ediyor. Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır 2024, devlet ödemeleri 600 TL carrefoursa çeki nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir haberin detaylarına ve başvuru formunu Ege Etkinlik.com üzerinden bulabilirsiniz.

Akbank okulların kapanmasıyla karne alacak olan çocukların aileleri için büyük bir kampanya başlattı.

Türkiye’de bankacılık hizmeti veren Akbank, karne hediyesi olarak çocuğunun geleceğine yatırım yapmak isteyen aileler için BES ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kampanyası başlattığını duyurdu. Çocuğuna Bireysel Emelilik Sigortası veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapan ailelere CarrefourSa alışveriş çeki verilecek.

Akbank Karne Hediyesi Kimler Alabilir?

Akbank tarafından verilecek Karne Hediyesinden sadece 18 yaşından küçükler yararlanacak. Ailenin reşit olmayan çocuğuna BES veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırması yeterli olacak. Her ikisini birden yaptıran ailelere 600 TL, sadece bir sigorta yaptıran ailelere 300 TL karne hediyesi olarak Carrefoursa’dan hediye çeki verilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için Akbank banka kartı veya kredi kartınızda bulunması gerekiyor.

Akbank Karne Hediyesi Başvurusu

Akbank tarafından verilecek karne hediyesine başvuru yapmak isteyen aileler, https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/bes-saglik-sigortasi-tamamlayici-saglik-sigortasi-carreforusa.aspx adresine tıklayarak detaylara ulaşabilecek ve başvurusunu yapabilecek.

Akbank 600 TL Hediye Çeki Nasıl Alınır?

Akbank’ın vermiş olduğu 600 TL hediye çeki kampanyanın bitmesiyle birlikte 2 aylık bir bekleme süreci olacak. Bu süreçten sonra kampanyaya katılımınız devam ettiği takdirde hediye çeki kodunuz SMS ile cep telefonunuzu iletilecek. Mesaj olarak gönderilen kodunuzu en yakın Carrefoursa marketlerinde harcayabilirsiniz.

Akbank 600 TL Hediye Çeki Son Kullanma Tarihi

Akbank 600 TL Hediye çekleri sadece Carrefoursa marketleri üzerinden kullanılacak. Aileler cep telefonlarına gelen kodu 1 Haziran 2024 tarihine kadar istedikleri zaman kullanabilecek.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

2.5/5 - (4 votes)

One thought on “Akbank Karne Hediyesi Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir