26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Evlilik Yardımı Nasıl Alınır? 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi evlenmek isteyen gençlere beyaz eşya yardımı yapacağını açıkladı. Fatma Şahin evlilik yardımı nasıl alınır 2024, yuva kurmak sizden destek bizden başvuru formu, başvurusu şartları detaylarını EgeEtkinlik.com da bulabilirsiniz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni evlenmek isteyen çiftlere evlilik yardımı vereceğini duyurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin, Yuva Kurmak Sizden, Destek Bizden diyerek yeni yuva kuracak gençlere beyaz eşya yardımı yapacağını açıkladı. Evlilik yardımı kapsamında evlenmek isteyen çiftlerin ihtiyaçlarına yönelik ihtiyaçlar karşılanacak. Çiftler ihtiyacı olan sadece bir ürün alabilecek.

Evlilik Yardımı için verilecek Beyaz Eşyalar

  • Buzdolabı
  • Çamaşır Makinesi
  • Bulaşık Makinesi
  • 2 adet Kanepe
  • Televizyon
  • Küçük Ev Aletleri
  • Fırınlı Ocak

Gaziantep Evlilik Yardımı Kimler Alabilir? Başvuru Şartları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek evlilik yardımından sadece Gaziantep’te ikametgahı bulunan kişiler faydalanacak. Evlenecek kişilerin 18 ile 30 yaş aralığında olması gerekmektedir. Bu yıl evlenecek tüm gençler başvuru yapabilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Evlilik Yardımı Başvurusu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen beyaz eşya yardımı müjdesi sonrası başvurularda başladı. Evlilik yardımı almak isteyen çiftler başvuru yapmak için https://kadindostu.gaziantep.bel.tr/genc-basvuru/beyaz-esya?id=&tc= adresi üzerinden yapılacak.

Gaziantep Evlilik Yardımı Ne Zaman Verilecek?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından eşya dağıtımı 15 Temmuz 2023 tarihi itibariyle başladı ve 2024 yılında da devam edecek. Evlenecek çiftler bu tarih itibariyle istedikleri eşyayı alacak.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3/5 - (4 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir