26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Gençlik Rüzgarı Başvuru Nasıl Yapılır 2024

TV8 Ekranlarında yayınlanan Gençlik Rüzgarı programı ufak dokunuşlarla kendini değiştirmek isteyen kadınları bekliyor. Gençlik Rüzgarı başvuru formu şartları 2024, TV8 gençleşme programı nasıl katılırım, Seray Sever Gençlik Rüzgarı sunucusu kim detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

TV8 ekranlarında yayınlanan Gençlik Rüzgarı kendini değiştirmek isteyen kadınları bekliyor.

Goji Medya Grup tarafından çekimleri yapılan Gençlik Rüzgarı gençleşmek isteyen kadınların hayatlarına dokunacak. Küçük dokunuşlarla büyük değişimler elde etmeye çalışacak program uzman ekibiyle kadınlara yardımcı olacak. Her hafta pazar günü TV 8 ekranlarında Seray Sever’in sunumuyla yayınlanan programa her bölüm hayat hikayeleriyle farklı yüzler katılıyor. Programda estetik operasyonlar, diş onarımı ve yüz bakımı gibi işlemler yapılıyor ve makyaj ustaları teninize en uygun makyajı sizin için gerçekleştiriyor. Siz de gençleşmek ve bir değişime ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsanız, bu programa mutlaka başvuru yapın.

Gençlik Rüzgarı Programına Kimler Katılabilir?

Uzman ekibiyle hayatlara dokunan Gençlik Rüzgarı programına sadece kadınlar katılabiliyor. Kadınların katılabilmesi için 18 yaşından büyük olması gerekiyor. Programda sadece değişimlere değil, farklı insanların farklı hayat hikayeleri işlenmektedir. Bu yüzden Başvuru yapacak kişilerin hayat hikayesini anlaşılır bir şekilde başvuru formunda anlatması gerekiyor. İlginç hayat hikayesi olan kişilerin çağırılma olasılığı yüksektir. Başvuru formunda sorulan soruların hepsinin cevaplanması gerekmektedir.

Gençlik Rüzgarı Başvuru Nasıl Yapılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Gençlik Rüzgarı programına başvuru yapmak isteyen kişiler online başvuru formunu doldurması gerekiyor. Başvuru formunda aşağıdaki soruları cevaplamanız gerekiyor.

  • Adınız Soyadınız
  • Doğum Tarihiniz
  • Telefon numaranız
  • Adresiniz
  • Mail Adresiniz
  • Kısaca hayat hikâyeniz
  • Detaylı çekilmiş Yüz – diş – boydan fotoğraflarınız (mailde mutlaka olmalı)
  • Kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?
  • Kullandığınız ilaçlar
  • Daha önce cerrahi operasyon geçirdiniz mi?
  • Dişlerinize bir işlem yapıldı mı?
  • Daha önce televizyon programına katıldınız mı?

Gençlik Rüzgarı başvuru formu için https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc07Z-KsKLbRR-7iKsG6mEmHnrfhQr_7Ly4HbUDD3jqIugQjQ/viewform linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Başvurunuz değerlendirmeye alınacak ve uygun görüldüğünüz takdirde görüşmeye çağırılacaksınız. Yoğunluk sebebiyle programa çıkma süreniz biraz uzayabilir.

Gençlik Rüzgarı Sunucusu Seray Sever Kimdir?

T8 ekranlarında Gençlik Rüzgarının sunuculuğunu yapan Seray Sever, 27 Şubat 1973 İstanbul doğumludur. Lise öğrenimini Doğuş Kolejinde tamamlayan güzel sunucu, lise öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derecek almıştır. Yükseköğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünde tamamlamıştır. Eray Sünbül ile evliliğinden Sofia ve Alya adında ikiz çocukları bulunmaktadır. Bir çok proje de oyunculuk ve sunuculuk yapan Seray Sever, kendi prodüksiyon şirketini kurmuş ve dünyaca ünlü bir markayı da ülkemize getirmiştir.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir