3 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 24 Aralık 2022

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Formu 2023

Vahe ile Evdeki Mutluluk Star tv başvurusu nasıl yapılır?, Ev yenileme dekorasyon programları 2023, Vahe Kılıçarslan Başvuru şartları ve formu, telefon numarası, Evdeki Mutluluk sunucusu kimdir?, Vahe ile Evdeki Mutluluk haftaya nerede?, Nasıl Katılırım?, ücretli mi? için başvuru detayları burada.

Vahe ile Evdeki Mutluluk programı STAR TV ile ekranlardaki yerini korumaya devam ediyor. Programa başvuru yapmak isteyen aileler başvurunun nasıl ve nereden yapılacağını merak ediyor.

Evini yenilemek isteyenlerin başvuru yaptığı program 2023 yılı itibariyle de yayınlanmaya devam edecek. Türkiye’yi karış karış gezen Vahe Kılıçaslan her hafta pazar günü saat 12.00’de Star TV ekranlarında ailelere mutlu etmeye devam ediyor. Programa size de başvuru yaparak evinizin yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Vahe ile Evdeki Mutluluk Programı Başvuru Şartları

  • Evini yenilemek isteyen
  • Evini yenilemek için maddi durumu olmayan

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvurusu nasıl yapılır?

Star TV ekranlarında yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru yapmak isteyen aileler aşağıdaki başvuru linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir. Başvuru formunu doldururken sorulan sorulara içten ve titizlikle cevap vermeniz sizleri diğer başvuru yapanlardan ayıracaktır.

https://www.startv.com.tr/program/vahe-ile-evdeki-mutluluk/basvuru


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

4 thoughts on “Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Formu 2023

  • Merhaba. Ben. Muğla. Fethiye’den. Songül. Kılıçarslan. Mutfagimla. Salonum. Bir. Ve. Dolaplarim. Eski. Şimdilik. Ben. Kendim. Maviye. Boyadım. Ama. Çok. Dar. Bu. Dolaplar. Benim. İçin. Buzdolabimi. Ve. Makinemide. Buraya. Mutfağımda. Olsun. İstiyorum. Köşeli. Bir. Geniş. Dolaplarim. Olsun. İstiyorum. Makinem. Malesef. Yatak odasında. Maddi. Bakımdan. Çok. Zor. Durumdayız. Eşimin. Borcu. Var. 70. Bin. TL. Aldığı. Emekli. Maaşı. 7500. 1500. Lirası. Krediye. Gidiyor. Geri. Kalan. Paraylan. Da. Geçinmeye. Çalışıyoruz. Ben. Yaş. 52. Eşim. 66. Çalışamıyorum. Özürlü. Bir. Hastayım. Calica. İkinciel. Pazarda. Haftada. 1. Gün. Satış. Yapıyorum. Ancak. Onlanda. Eşime. Destek. Olmaya. Çalışıyorum. Ev bkendi. Evimiz. Eşimde. Kolundan. Rahatsız. Çalışamıyor. Fazla. Ağır. İşlerde. Bu. Yüzden. En. Yakın. Zaman. Da. Yolunuzu. 4. Gözle. Bekliyorum. Şimdiden. Teşekkürler. Allah. Razı. Olsun

    Yanıtla
  • Hulya

    Vahe bey samsun çarşamba merkezden yayın yapmak isterseniz biz burdayız banyo ve tuvalet yapımı dekoruve mutfak dekoru için sizi bekliyorum nasil baş vuru yapacağımı bilemiyorum siz bize ulasabilirmisiniz.sizden rica ediyorum.

    Yanıtla
  • Merhaba vade bey biz yeni evlendik bize kimse yardım etmedi evimide evimiz rutubet sobalı ben gebeyim evimiz hıc ısınmıyor yerler beton mutfak dolaplarımız bile yok hiç bişeyimiz yok gerçekten Allah rızası için yardım edin lütfen 🙏
    Çok zor durumdayız üşüyoruz halımız yok ayaklarımız üşüyor yalvardım yardım edin 🙏

    Yanıtla
  • Merhaba vade bey ben Gaziantepte yaşıyorum iki kız çocuğum var evimiz rutubetli ve çok soğuk torunlarım hasta oluyor çocuklarımda benden Genç odası istiyorlar ama maalesef yapamıyorum mutfağım yatak odası ve salonum çok kötü tavanlar rutubetli çocuklarım hasta oluyor çok zor okutuyorum onlara doğum günü sürprizi yapmak istiyorum lütfen bana yardım edin eşim hapis yardım elinizi bizde uzatın o küçük çocukların sevincine ortak olun lütfen

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir