26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 24 Şubat 2024

Altınözü Ters Ev, Cam Teras Giriş Ücreti

Hatay Altınözü Millet Bahçesi Ters Ev, Cam Teras Giriş Ücreti ne kadar 2024, Altınözü Belediyesi Ters Altın Konak giriş fiyatları, Ters Ev nerede, yol tarifi, Altınözü Ters Ev açık mı?, İletişim rezervasyon numarası, Asma Köprü Geçiş Ücreti, Cam Teras, Ziyaret Saatleri, Altınözü Gezilecek Yerler için giriş ücreti detayları burada.

Hatay Altınözü Belediyesi tarafından işletilen Ters Altın Konak isimli Ters Ev ve Cam Teras’ı her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Ziyaret etmek isteyen bir çok kişi 2023 yılı giriş ücretini merak ediyor.

Altınözü ilçesi için yerli bir turizm merkezi olan Millet Bahçesi, içerisinde Ters Ev, Asma Köprü, Dev Salıncak ve Cam Teras’ı ile ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi görüyor. Ters Ev, hem büyükler hemde çocukar için akılda kalacak bir yer. Asma Tahta Köprü farklı bir deneyim ama yükseklik korkusu olanlar tercih etmeyebilir. Dev Salıncak mekanın diğer dikkat çeken bir etkinliği. Cam Teras ise asma tahta köprüyü geçince heyecan duyulacak bir mekandır.

Altınözü Ters Ev ve Cam Teras Giriş Ücreti

Hatay Altınözü Ters Ev Altın Konak Giriş Ücreti, Öğrencilere 5 TL Yetişkinlere ise 10 TL, 6 yaş altı ücretsiz giriş yapabiliyor. Belediye bünyesinde olduğu için fiyatlar oldukça uygun.
Cam Teras giriş ücreti ise, Öğrenci 2 TL, Yetişkinler için 4 TL ve yine burada da 6 yaş altı ücretsizdir.

Millet Bahçesinde Asma Tahta Köprü geçişi ise ücretsizdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir