26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

baby-ac .com Bebeğinin Yüzünü Öğren Güvenilir mi? 2024

Gelecekte doğacak bebeğinin yüzünü hiç merak ettiniz mi?, Bu sorunun cevabını baby-ac .com tr yapay zekası sayesinde öğrenebilirsiniz. baby-ac.com türkçe güvenilir mi? 2024 detayları hemen buradan öğrenin.

Japonlar tarafından geliştirilen baby-ac.com sitesi gelecekte doğacak bebeğinizin nasıl bir yüze sahip olacağını sizler için tahmin ediyor. baby-ac.com.tr sitesi güvenilir mi?, bebeğin yüzünü nasıl tahmin ediyor ona bakacağız.

9 milyondan fazla üyesi bulunan Baby AC sitesi yapay zeka teknolojini kullanarak gelecekteki bebeğinizin yüzünü tahmin ediyor. Anne ve baba adayının sisteme yüklediği resimleri StyleGAN teknolojisi sayesinde karşılaştırıyor ve size en yakın tahmini sunuyor.

Baby AC web sitesi .tr uzantılı Türkçe dil desteği sunmamaktadır. İngilizce, Japonca, Tayvan ve Vietnam dil desteği bulunmaktadır.

Baby AC Bebeğinin Yüzünü Öğren Nasıl Çalışır?

baby-ac.com sitesine girin ve anne ve babanın fotoğrafını JPG veya PNG formatında sisteme yükleyin. Yüz algılama sistemi sizi tarıyor ve hemen ekranın alt kısmına resmini ekliyor. Bebeği gör butonuna tıkladıktan sonra yaklaşık 10 saniye içerisinde anne ve babaya benzeyen resimler gösteriliyor.

Sistemde daha fazla tarama yapmak isterseniz, siteye üye olmalısınız. Günde sadece 5 tarama işlemine izin veriyor.

Baby-ac.com sitesi güvenilir mi?

Baby-ac.com sitesini kullanmak isteyen kişiler sitenin güvenliğinden şüphe etmektedir. Web sitesi tarafından yapılan açıklamaya göre sisteme yüklenen veriler fotoğraflar 24 saat sonra silinmektedir. Üye olan kişilerin kişisel bilgileri de üçüncü şahıslara verilmemekte fakat reklam amacıyla kullanıldığını açıkça belirtmektedirler. Ayrıca web sitelerini geliştirmeleri için çerezler kullanıldığını ve bu şekilde siteyi geliştirebildiklerini söylüyorlar.

Evimin altından fay hattı geçiyor mu? TIKLA ÖĞREN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir