27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 3 Ekim 2023

Berkay Yayınları Deneme Sınavı Sonuçları

Berkay Yayınları Deneme Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?, Berkay Yayınları çevrim içi deneme sınavı sonucu sorgulama 2023 – 2024, Sınav Sonucu öğrenci girişi, Sınav sonucu açıklama sistemi için detaylar

İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için yardımcı ders kitapları yayınlayan Berkay Yayınları, online deneme sınavları ile de öğrencilere desteğini sürdürüyor. Online sınavlara oldukça yoğun ilgi gören Berkay Yayınları’nın sınavlarına giren öğrenciler Sınav Sonucunu, Türkiye Genel Sıralamasını merak ediyor.

Online Deneme Sınavına giren ilkokul ve ortaokul öğrenci ve veliler arama motorları üzerinden Berkay Yayınları deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, Berkay Yayınları sınav sonucu sorgulama gibi aramalar yapmaktadır.

Berkay Yayınları Sınav Sonuçları Öğrenme

Berkay Yayınları sınav sonucunu öğrenmek isteyen öğrenci ve veliler aşağıdaki linke tıklayarak sınav sonucunu sorgulayabilir.

https://berkay.karnemiz.com/?pg=ogrgiris

Sınav Sonucunu Öğrenmek İçin;

  • Sınıf seviyenizi seçiniz.
  • İl, ilçe, kurum bilginizi seçiniz.
  • Numara ve isminizi giriniz.
veya
  • Sınıf seviyenizi seçiniz.
  • T.C.Kimlik numaranızı giriniz.

Berkay Yayınları Hakkında

2001 yılında çalışmalarına başlayan Berkay Yayıncılık; Ders Kitapları, Yardımcı Kitaplar, Öykü ve Masal Kitapları, Sınavlara Hazırlık Kitapları, Deneme Sınavları, Z-Kitaplar, Etkileşimli CDler konularında faaliyet göstermektedir.

4.8/5 - (102 votes)

One thought on “Berkay Yayınları Deneme Sınavı Sonuçları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir