27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 7 Şubat 2023

Depremzedeler İçin Uçak Bileti Nasıl Alınır? Ücretsiz Rezervasyon

THY ve Pegasus depremzedeler için ücretsiz uçak bileti vereceğini açıkladı. Depremzedeler için uçak bileti sorgulama nasıl yapılır 2023, rezervasyon yapma, 100 TL uçak bileti kampanyası, deprem bölgesi uçak seferleri, Türk hava yolları adana istanbul detaylarına ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin büyük havayolu şirketleri Pegasus ve Türk Hava Yolları depremzedeler için ücretsiz uçak bileti verecek.

Kahmaranmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası yardım kampanyalarına THY ve Pegasus Havayolları da destek verdi. İki havayolu şirketi de 13 Şubat’a kadar deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşları tek yön uçuşlarında ücretsiz olarak taşıyacak. Ücretsiz uçak bileti almak isteyen depremzedeler rezervasyon yapması gerekiyor.

Ücretsiz uçak bileti kimler alabilir?

Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlar Pegasus ve THY’nin verdiği ücretsiz uçak biletinden faydalanabilir.

Ücretsiz Uçakların kalkacağı havalimanları

Adana DHMI Havalimanı

Diyarbakır Havalimanı (DIY)

Şanlıurfa Gap Havalimanı

Elazığ Havalimanı

Kahramanmaraş Uluslararası Havalimanı

Malatya Erhaç Havalimanı

Adıyaman Havalimanı (ADF)

Gaziantep Oğuzeli Havalimanı

Kayseri Erkilet Havalimanı

THY Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kayseri çıkışlı uçak seferlerinden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Pegasus Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı uçak seferlerinden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

THY Depremzedeler için uçak bileti nasıl alınır?

Türk Havayolları, AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerini götürüyor. Dönüşte ise depremzedeleri ücretsiz olarak taşıyor. Koordinasyonu sağlamak için havalimanına gelmeden +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezi aranarak rezervasyon yapılması gerekiyor.

Pegasus Depremzedeler için uçak bileti rezervasyon yapma

Pegasus deprem bölgelerinden diğer illere direkt uçuşlarını depremzedeler için ücretsiz yaptı. Depremzedeler havalimanına gitmeden rezervasyon yapması gerekiyor. Rezervasyon yapmak için flypgs.com veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

3.5/5 - (2 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir