26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 3 Ocak 2024

E-devlet kimlik paylaşım servislerinden yakınları bilgisi alınamadı ne demek?

E-devlet kimlik paylaşım servislerinden yakınları bilgisi alınamadı hatası, uyarısı, sorunu nedir?, girdiğiniz kimlik bilgileri kimlik numaranız ile eşleşmemektedir ne anlama geliyor, hes kodu alamıyorum, kimlik bilgilerim yanlış için e-devlet hatası ve çözümü için detaylar burada.

Kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde erişmemizi sağlayan E-devlet platformu üzerinden çeşitli sorgulamalar yapan vatandaşlar, ” kimlik paylaşım servislerinden yakınları bilgisi alınamadı” ve ” kimlik bilgileriniz kimlik numaranız ile eşleşmemektedir” uyarısı almaktadır. Vatandaşlar karşılaştıkları bu uyarının sebebini araştırıyor.

Kimlik paylaşım servislerinden yakınları bilgisi alınamadı ne demek?

E-devlet üzeriden yapacağınız sorgulama esnasında veya giriş yapıldıktan sonra alınan uyarının sebebi, kimlik bilgilerinizin hatalı olmasıdır.
E-devlet’i hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Kimlik Bilgilerim” kısmında yer alan bilgilerinizde herhangi bir hata var ise açılan sayfadaki “Bilgilerimi Yenile” butonundan Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sistemlerindeki bilgilerinizle e-Devlet bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Güncelleme yapmanıza rağmen hala aynı hata ile karşılaşıyorsanız, bağlı olduğunuz ilçenin Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

E-Devlet Sosyal Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir