2 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 26 Haziran 2021

Masterchef Temmuz Uğur Yıldız Kimdir? Instagram Hesabı

Masterchef 2021 programına katılan Temmuz Uğur Yıldız kimdir?, Temmuz uğur oyuncu mu?, Temmuz Uğur Masterchef elendi mi? kazandı mı?, Temmuz Uğur Yıldız instagram hesabı, Masterchef uzun saçlı yarışması kim?, Temmuz Uğur Yıldız Biyografi, Temmuz Uğur oynadığı film ve diziler için detaylar burada.

Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışma programı Masterchef TV8 Ekranlarında yeni bölümleri ile karşınızda olacak. Yeni yarışmacılarıyla yayınlandığı fragmanı ile büyük merak uyandıran Masterchef’te oyuncu Temmuz Uğur Yıldız‘ın yarışmaya katılıp katılmadığı merak edildi.

Oyuncu Temmuz Uğur Yıldız elemelerde Masterchef programına katılıyor fakat kazanıp kazanmadığı 26 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınlanacak bölümünden sonra belli olacak. Peki Masterchef’e katılan Temmuz Uğur Yıldız kimdir?

5 Ağustos 1989, İzmir doğumlu olan Temmuz Uğur Yıldız, İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunudur. Temmuz Uğur, Kalbimdeki Deniz, Pis Yedili, Güneşin Kızları ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde rol almıştır. Masterchef fragmanı ile birlikte merak uyandırmıştır.

Instagram hesabı @temmuzyildiz adresinden takip edilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir