30 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022

Monaco ASM Fan Token Nasıl ve Nereden Alınır?

AS Monaco fan token nasıl ve nereden alınır?, Monaco ön satış Socios coin satın al, Chiliz monaco fan token ne zaman çıkacak?, Monaco ASM taraftar tokeni geleceği, yorum, twitter, binance ne zaman gelir?, $ASM kaç para? için detaylar burada.

Fransa Ligi’nin köklü kulübü Monaco fan token çıkarıyor. Monaco ASM fan token almak isteyen kişiler ne zaman ve nasıl alınacağını araştırıyor.

1924 yılında kurulmuş tarihi bir Fransız kulübü olan AS Monaco, Sekiz Ligue 1 şampiyonluğu, on ulusal kupa ve iki Avrupa Kupası Finali ile Fransız futbolunun en görkemli geçmişlerinden birine ve güçlü bir mirasa sahiptir.

AS Monaco, Dünya çapında bilinen ve sosyal ağlarda 18.5 milyondan fazla takipçiden oluşan geniş bir topluluk tarafından takip edilen bir marka sahiptir.

Fransız kulübü Socios ile anlaşma sağladıktan sonra, 18 Ocak 2022 Salı günü saat 16.00’da satışa sunulacak.

AS Monaco Fan Token Nasıl Alınır?

Monaco, $ASM uzantısı ile satışa çıkıyor. Fan tokeni erkenden sahip olmak isteyen taraftarlar, Socios uygulamasını indirerek veya Chiliz borsasına üye olarak satın alabilirler.

Aşağıdaki referans linkini kullanarak Chiliz borsasına üye olabilir diğer taraftar tokenleri için de alım satım yapabilirsiniz.

https://www.chiliz.net/register/SuKnBd

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir