27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Ocak 2024

Nusret 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası Var mı 2024

Dünyanın en ünlü et restoran zinciri Nusret 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya yapacak mı, ücretsiz Nusr-et Steak House menü 2024, Etiler, Nişantaşı, Bebek, Bodrum, Marmaris ve Ankara Nusret şubesi bedava menü dağıtacak mı, Nusret kampanya detayları burada.

Dünyaca ünlü et restoran zinciri Nusret’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyası kapsamında ücretsiz menü dağıtılıp dağıtılmayacağı merak ediliyor.

2010 yılı itibariyle açtığı et restoranlarıyla hizmet veren Nusret Gökçe, Salt Bea hareketiyle bugün dünyaca ünlü bir işadamı. Dünyanın bir çok yerinde şubesi bulunan Nusret Gökçe’nin, Nusr-et Steak House olarak bilinen şubelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınlara özel bir menü hazırlayarak ücretsiz dağıtıyor.

Nusret’in Türkiye’de şuanda İstanbul Etiler, Nişantaşı, Bebek, Muğla Bodrum, Marmaris ve Ankara şubeleri bulunuyor. Bu şubeler üzerinden 8 Mart’ta her sene ücretsiz menüleri dağıtıyor. Her sene bu ücretsiz menülerden almak isteyen kadınlar uzun kuyruklar oluşturuyor.

Nusret 8 Mart Kampanyası olacak mı? 2024

Nusret Gökçe geçen yıllarda bu uygulamayı her sene gerçekleştireceğini duyurdu. 2024 yılı içinde instagram hesabından duyuru yapacak olan Nusret Gökçe, tüm dünyadaki kadınları 8 martta ücretsiz olarak ağırlayacak.

Nusret Steak House da gerçekleşecek dağıtımlar her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılıyor.

Nusret 8 Mart Kadınlar Günü Ücretsiz Menüsü ise şu şekildir;

Bir meşrubat, bir adet lokum (kırmızı et), bir baklava.

Nusret’in 8 Mart Kampanyasından haberdar olmak için bizi INSTAGRAM hesabımızdan takip edin.

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir