29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 3 Temmuz 2021

Opet Reklamındaki Arabanın Markası, Opet Reklamı Oynayan Oyuncular 2021

Opet 2021 Yol Maceraları reklamındaki arabanın markası ve reklamda oynayan erkek ve kadın oyuncular merak edildi. Cem Yılmaz ve Burcu Burkut Erenkul kimdir?, Faruk Etmez kim?, Opet geçmişten bugüne reklamlar, Opet reklamı otomobil markası için reklam detayları burada.

Akaryakıt alanında en çok bilinen markalar arasında yer alan Opet, 2021 yeni reklam filmini yayınladı.

Yıllar sonra yeniden Cem Yılmaz ile reklam filmi çeken Opet reklamında Türkiye’nin en genç kadın ralli şampiyonu Burcu Burkut Erenkul da rol aldı. Oldukça ilgi çeken reklam filminde arabayı kullanan kadın merak edilirken, arabanın markası da merak edildi.

Opet Reklamındaki Arabanın Markası nedir?

Opet’se fark eder yeni reklam filminde kadın sürücünün kullandığı araç Alfa Romeo Giulietta. 10 senelik bir araç olarak hiç görmeyen birisi bu araç yeni mi çıktı dedirtecek kadar dış tasarımı ileriye dönük yapılan bir araç olan Alfa Rome’nun aracı merak edildi.

Alfa Romeo 1910 yılında İtalya- Milano’ da kuruldu ve 1911 yılında yarışlara katıldılar.Enzo Ferrari, Alfa Romeo’ nun 10 yıl boyunca yarış pilotluğunu yapmıştır. Alfa Romeo 4C modeli Ferrari firması ile birlikte tasarlanmıştır.

OPET 2021 Reklam Filmi

Faruk Etmez geri döndü. Bu defa “Opet Ultra Force’un performansı fark eder mi?” merak ediyor. Cevabı Türkiye’nin en genç kadın ralli şampiyonu Burcu Burkut Erenkul veriyor. Opet Ultra Force her yol koşulunda, her kullanımda, her kilometrede fark ediyor. Bir kez daha tekrarlayalım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir