27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023

Sarıkamış Hatıra Ekspresi Bileti Nasıl Yapılır? 2023

TCDD Sarıkamış Hatıra Ekspresi bileti nasıl yapılır?, 2023 sanal sarıkamış treni seyahat bileti nasıl alınır?, sarikamishatiraekspresi.com, Doğu Ekspresi treni, Sarıkamış şehitleri anma etkinlikleri için detaylar burada.

Sarıkamış şehitlerinin Hakk’a yürüyüşlerinin 109. yılında Doğu Ekspresi treni “Sarıkamış Hatıra Ekspresi” adıyla sanal sefere çıkacak. Sarıkamış seferine bilet almak isteyen vatandaşlar, biletlerin nasıl alındığını araştırıyor.

Sanal seferi çıkmak isteyen ve Sarıkamış şehitleriyle bağ kurmak isteyen vatandaşlar, biletlerini sosyal medya üzerinden paylaşabilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın TCDD ile iş birliği kapsamında bu sanal etkinlik ile gençlerin bu tarihi olayın bir parçası olmasının sağlaması ve Sarıkamış Harekatı konusunda toplum bilinç düzeyinin arttırılması hedefleniyor.

Sarıkamış Hatıra Ekspresi Bileti Nasıl Alınır?

Sarıkamış’ta donarak şehit olan 90 bin asker anısına düzenlenen sanal Doğu Ekspresi seferine bilet almak isteyen vatandaşlar aşağıdaki linke tıklayarak biletlerini alabilirler.

https://sarikamishatiraekspresi.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir