26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Ekim 2023

ŞOK Market Hediye Kartı Bakiye Sorgulama 2024

ŞOK Market alışverişte isteyen kişilere hediye kartı veriyor. Peki Hediye Kartı bakiye sorgulama nasıl yapılır, 2023-2024 Dijital Alışveriş Kodu Bakiye yükleme yapılıyor mu, Ramazan alışveriş hediye kartı nasıl alınır, Şok online bakiye sorgulama, Hediye kartını kullandıktan sonra atılıyor mu? detaylar burada.

Türkiye’nin en büyük zincir market markası ŞOK, müşterilerine hediye kart veriyor. Alışveriş Hediye kartı kullanan vatandaşlar kartın içerisinde ne kadar para kaldığını sorgulatmak istiyor.

Özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların alışveriş yapabilmesini sağlamak veya sevdiklerini mutlu etmek isteyen kişiler ŞOK hediye kartlarından faydalanıyor. Hazır 25 TL – 50 TL – 100 TL’lik alışveriş kartlarının yanı sıra isteyenler diledikleri miktar kadar yükleme yaptırabiliyor.

ŞOK Hediye Kartlarını alan vatandaşlar herhangi bir ŞOK markete giderek limitleri kadar 1 yıl içerisinde alışveriş yapabiliyor. İçerisinde kalan tutar kadar daha sonra da kullanabiliyor. Bu yüzden içerisinde ne kadar kaldığını öğrenmek istiyor.

ŞOK Market Hediye Kartı Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

ŞOk Martket Hediye Kartlarınızın bakiyesini öğrenmek için online bakiye sorgulama hizmeti şuanda bulunmuyor. Öğrenmek için en yakın ŞOK Markete giderek kasiyerden yardım isteyebilirsiniz. Kasiyer sizin için kartınızı barkod okuyucuya okutarak ne kadar para kaldığını söyleyecektir.

Şok Market Hediye Kartı Bakiye Yükleme Yapılıyor mu?

Şok Marketlerinden aldığınız hediye kartınıza dilediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz. Size verilen dijital kod ile yüklemenizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.


Yardımlardan ve yeni başvurulardan faydalanmak isteyenler, TELEGRAM ve YOUTUBE Kanalımıza katılabilir.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

1/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir