27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023

Spotify 2023 Wrapped Nasıl Bakılır? Spotify Yıl Sonu Özeti 2024

Spotify Wrapped nedir, nasıl bakılır, nereden yapılır?, resimli anlatım, Spotify yıl sonu özeti 2023 2024, Mobil, Masaüstü, iphone, Android Twitter Bu yıl ne dinledim, en çok dinlediklerim, Spotify yıllık özet ne zaman, en çok dinlenen sanatçılar, Bu yıl ne dinledim? için detaylar burada.

Dünyanın en çok dinlenen dijital müzik platformu Spotify, yıl boyunca en çok dinlediğiniz müzikleri listelediği Wrapped’i sundu. 2023 yılın özetini görmek isteyen kullanıcılar nasıl yapıldığını merak ediyor.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Spotify Wrapped özelliği ile kullanıcılarının 2023 yılı içerisinde hangi sanatçı ve şarkıları dinlediklerini görmelerini sağlıyor. Her sene sonu bu özelliğini aktif eden Spotify’ın bu özelliğini kullanan kullanıcılar twitter üzerinden de paylaşımlar yapıyor.

Spotify Wrapped 2023 ne zaman?

Dünyanın en çok dinlenilen online müzik platformu Spotify yakında 2023 yılına özel wrapped özelliğini aktif edecek. 1 Aralık itibariyle yıllık özeti görmenize izin verecek.

Spotify Wrapped Nasıl Bakılır?, Spotify Yıllık Özeti

Spotify Wrapped özelliğini kullanarak yıllık özetlerine ulaşmak isteyen mobil kullanıcılar uygulamayı açtıktan sonra karşılarına çıkmaktadır. Ana ekranda görmeyen kullanıcılar Ara bölümüne 2023 yazarak ulaşabiliyor. Wrapped özelliğini kullanabilmek için uygulamanın güncel olması da gerekiyor.

Kullanıcılar ayrıca aşağıdaki linke tıklayarak 2023 özetine ulaşabilecek.

https://www.spotify.com/tr/wrapped/

Masaüstü kullanıcıları içinse Ana ekranda gözükmesi gerekiyor, eğer ana ekranda göremiyorsanız, Gözet kısmına 2023 yazarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir