27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Ocak 2024

Bayraklı Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

İzmir Bayraklı Belediyesi iş başvurusu yapmak isteyenler için CV bankası oluşturdu. 2024 Bayraklı Belediyesi iş ilanları, personel, işçi, eleman, memur alımı ne zaman, başvuru şartları, başvuru formu, Belediyeye CV göndermek için detayları burada.

İzmir Bayraklı Belediyesi iş başvurularını almak için CV Bankası oluşturdu. Başvuru yapmak isteyen adaylar online olarak CVsini belediyeye gönderebiliyor.

Bayraklı Belediyesi ihtiyaç halinde iletişime geçmek ve eleman boşluğunu kısa sürede gidermek için CV Bankasını kurdu. Belediye belirli dönemlerde bu CV bankası üzerinden alımlar yapıyor. Adaylar, başvuru formuna İsim, Soyisim, Meslek ve iletişim bilgileriyle birlikte CV’sini de ekleyerek belediyeye başvuru yapmış oluyor.

Bayraklı Belediyesi, Memur, Temizlik Personeli, Güvenlik Görevlisi, Zabıta, Saha Elemanı, Teknisyen gibi iş alımları yapıyor. Bunun yanı sıra işe ihtiyacı olan kişileri işverenler ile buluşturarak köprü görevi de görüyor.

Bayraklı Belediyesine iş başvurusu yapmak isteyen bireylerden T.C. Vatandaşı, Bayraklı ilçesinde oturma, Erkek adaylar için askerliğini yapmış ve herhangi bir suça karışmama gibi şartları aranıyor.

Bayraklı Belediyesine İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Bayraklı Belediyesine iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formunu doldurabilir. CV bankasına göndereceğiniz özgeçmişinizi belediye inceleyecek ve uygun görülen pozisyon olması halinde sizinle iletişime geçecek.

https://basvuru.bayrakli.bel.tr/

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir