27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım Başvuru Formu 2024

İzmir Bayraklı Belediyesi Yardım başvurusu nasıl yapılır?, Bayraklı Gıda erzak Yardımı başvuru formu, ramazan yardımı başvuru şartları 2024, Tıbbı Medikal Malzemesi, eşya desteği, Giyim, Öğrenci Kırtasiye desteği, nakdi destek sorgulama, başvuru sonuçları, telefon whatsapp numarası için başvuru detayları burada.

İzmir Bayraklı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlar yapıyor. Sosyal yardım başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar başvuru formunu araştırıyor.

Bayraklı Belediyesi ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşların sosyal yardım başvurusunu kolaylaştırdı. Başvurular artık online başvuru formu üzerinden alınacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar aşağıdaki yardımlar için belediyeye başvuru yaparak desteklerden faydalanabilecek.

  • Gıda Erzak Kolisi Yardımı
  • Kıyafet Yardımı
  • Kömür Yardımı
  • Ev Eşyası Yardımı
  • Bebek Yardımı
  • Kırtasiye Yardımı
  • Hijyen Malzemesi Desteği

Bayraklı Belediyesinden sosyal yardım almak isteyen vatandaşlar, Ramazan ayı başta olmak üzere tüm yıl boyunca Gıda erzak kolisi yardımından, yeni bebeği olan aileler bebek yardımından ve okullar başlamadan önce de kırtasiye yardımından ve kömür yardımından kış ayları öncesinde yapılan başvuru sonrası faydalanabilir. Kıyafet ve ev eşyası yardımı tüm yıl boyunca başvuru yapan vatandaşlara yapılmaktadır.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • İzmir Bayraklı ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak,
  • Ekonomik durumu iyi olmamak, sosyal yardım kriterlerine uygun olmak,
  • Aileden sadece 1 kişi başvuru yapabilir,
  • Başvuru yapan kişinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.

Bayraklı Belediyesi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bayraklı Belediyesi tarafından verilen sosyal yardımdan faydalanmak isteyen vatandaşlar, https://sosyalform.bayrakli.bel.tr/ linke tıklayarak online başvuru formuna ulaşabilir. Başvuru formu doğru ve eksiksiz olarak doldurulduktan sonra “Talep Ettiğiniz Yardım Türü Nedir?” bölümünden istediğiniz yardımı seçebilirsiniz. Yapılan başvuru sonrası belediye yaptığı araştırmalar sonrası sosyal yardım almaya uygunsanız yardımla ilgili size bilgi verecektir. 477 20 00 / 2814 numaralı telefon üzerinden de başvuru yapma imkanınız bulunmaktadır.

Bayraklı Belediyesi Ramazan Kolisi Yardımı

İzmir Bayraklı Belediyesi ihtiyaç sahibi aileleri Ramazan ayında da yalnız bırakmıyor. Dar gelirli ailelere günlük sıcak yemek dağıtımı yapan Bayraklı Belediyesi Ramazan kolileriyle de ekonomik destek oluyor. Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşan belediye düzenli olarak dağıtımlarına devam ediyor. Başvuru yapan vatandaşların yardım kolileri adresine kadar teslim edilecek. Başvuru yapmak için yukarıdaki sosyal yardım başvuru linkine tıkladıktan sonra yardım türü olarak gıdayı seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bayraklı Belediyesi Eşya Yardımı

Bayraklı Belediyesi ekonomik koşullar sebebiyle evine eşya alamayan vatandaşlara destek oluyor. Az kullanılmış eşyaları toplayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. 477 20 00 / 2814 numaralı telefonu arayarak veya yukarıdaki başvuru formu üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.


Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir