27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024

Bornova Belediyesi Bebek Yardımı Başvuru Formu 2024

İzmir Bornova Belediyesi yeni doğan bebek yardımı için başvuru formu açıldı. Peki başvuru nasıl yapılır? 2024, Ailemize Hoşgeldin hediyesi başvuru şartları nelerdir?, Bornova Belediyesi bebek paketinde neler var?, Bornova Belediyesi yardımları için detaylar burada.

Bornova Belediyesi, yeni doğan bebekleri olan ailelere maddi destek sağlamak için Hoşgeldin Bebek Yardımı programını uygulamaya koydu. Bornova Belediyesi dünyaya yeni gelen kız ve erkek çocukları için Ailemize Hoş geldin hediyesi yardımı yapıyor. Yardımdan faydalanmak isteyen vatandaşlar, başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.

Bornova Belediyesi ihtiyacı olan vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Aileler için bir çok yardım yapan belediye, yeni doğan bebekler için destekte bulunacak.

Hoşgeldin Bebek Paketi İçindekiler

Şehirdeki yeni doğan bebekleri ve aileleri destekleyen önemli bir sosyal yardım projesi Bornova Belediyesi’nin Hoşgeldin Bebek programı kapsamında verilen paketin içerisinde Şampuan, bebek yağı, tırnak makası, biberon, alt değiştirme bezi, bebek bezi ve ıslak mendil bulunmaktadır.

Bornova Belediyesi Yeni Doğan Bebek Yardımı Başvuru Şartları

İzmir Bornova ilçesine ikameti bulunan ve en fazla 6 aylık bebeği bulunan vatandaşlar bu yardımdan faydalanabilir. Bebeği bulunan tüm vatandaşlar başvuru yapabilir.

Bornova Belediyesi Bebek Yardımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Bornova Belediyesi’nin bebeği olan vatandaşların yararlanması yaptığı Ailemize Hoşgeldin yardımından faydalanmak için 0 232 999 1919 numaralı İletişim Merkezi’ni arayarak kayıt oluşturabilir veya hosgeldinbebek.bornova.bel.tr linkine tıklayarak başvuru yapabilirsiniz. Daha sonra belediye ekipleri adresinize gelerek sizi ziyaret edecek ve Hoşgeldin Bebek çantanızı teslim edecektir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

4/5 - (2 votes)

One thought on “Bornova Belediyesi Bebek Yardımı Başvuru Formu 2024

  • Benim madi dorumun yok eşim askeri çalışıyor aldığ para bize yetmiyor iki tane çocuk var bebeğim mana bezini alamıyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir