27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021

Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu 2021

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi DEU Hastanesi sözleşmeli personel eleman alımı başvurusu nasıl yapılır?, Hemşire Sağlık personeli iş başvuru formu ve şartları 2021 2022, DEU temizlikçi alımı, röntgen teknisyeni, başvuru evrakları belgeleri, DEÜ personel maaşları için başvuru detayları yazımızda.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi DEU sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversiteye personel alımı yapmak için araştırma yapan adaylar, başvuruların ne zaman ve nasıl yapıldığını merak ediyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere Hemşire, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni ve Temizlik Görevlisi alımı yapacak. Başvurular üniversiteye bizzat yapılacak. Başvuru için en az ortaöğretim mezunu olmanız ve KPSS 2020 sınavına girmiş olmanız gerekiyor. Başvurular 22 Kasım 2021 Pazartesi günü itibariyle 15 gün içerisinde yapılacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından istihdam edilecek personel alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar, başvuru evrakları ile birlikte Üniversite Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine müracaat etmesi gerekiyor.

Adres: D.E.Ü. Hastanesi Başhekimlik Binası Zemin Kat İnciraltı / İZMİR

DEÜ Personel Alımı başvuru evrakları ve diğer detayları için tıklayın.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

2 thoughts on “Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu 2021

  • Dokuz eylül üniversitesi mezunuyum cumhuriyet ticaret meslek lisesi mezunuyum sertifikalarım var bilgisayar tip sekreterligi ingilizce yönetici asistanlığı sertifikalarim var 047 engelliyim.

    Yanıtla
  • Dokuz eylül üniversitesi mezunuyum cumhuriyet ticaret meslek lisesi mezunuyum sertifikalarım var bilgisayar tip sekreterligi 047 engelliyim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir