27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Garanti Faizsiz Kredi Başvurusu – 0 Faizli 20.000 TL Kredi Nasıl Alınır?

Garanti Bankası yeni müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Garanti BBVA faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? 2024, 0 faizli 20.000 TL kredi başvuru şartları, kredi davet kodu, faizsiz nakit avans detaylarına ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA müşterilerine faizsiz nakit avans vereceği kampanyayı duyurdu. 0 faizli kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler mobil bankacılık üzerinden müşteri olması gerekiyor.

Garanti Bankası nakit ihtiyacı olan kişilere faizsiz 20.000 TL kredi verecek. Garanti müşterisi olan kişiler 10.000 TL kredi, 10.000 Faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecek. Başvuru yapmak isteyen kişiler mobil uygulaması üzerinden Garanti BBVA müşterisi olması gerekiyor.

Garanti BBVA Faizsiz Kredi Başvuru Şartları nelerdir?

Garanti BBVA müşterisi olmak isteyen kişiler daha önce hesabı bulunmamış olması gerekiyor. Başvurular sadece mobil bankacılık üzerinden gerçekleşecektir. Şubeye gitmek isteyen kişiler faizsiz kredi fırsatından yararlanamazlar. 20.000 TL’ye kadar verilecek taksitli nakit avanslar en fazla 12 ayda geri ödenmesi gereklidir. Daha yüksek vadeli ödemelere kredi faizi yansıtılacaktır.

Müşteri olduktan sonra YMA5YLN0 davet kodu, Promosyon Kodu Giriş kısmından girilmelidir. Ardından kredi kartı başvurusu yapılmalıdır. Kredi kartı başvurusu onaylanır onaylanmaz, faizsiz krediniz tanımlanacaktır. Kredi tanımlanabilmesi için kredi kartı şifrenizin oluşturulması ve kartın aktif edilmesi gerekiyor. Mobil bankacılığına girerek Nakit ve Ödeme Çözümleri bölümünden 20 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans ve kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.

Garanti BBVA 20.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti bankasıyla ilk defa çalışacak kişiler müşteri olmak için AppStore ve Google Play üzerinden Garanti BBVA uygulamasını indirmesi gerekiyor.

Uygulamayı açıktan sonra Müşterimiz Olun bölümüne girin. Gerekli bilgileri girin ve kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını çekin. Kimlik kartı tarama işlemini başarıyla tamamlayın. Telefonunuzun arkasına temas ettirerek tarama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ön kamera ile yüzünüzün fotoğrafını çekin. Müşteri temsilcisi ile canlı görüşme yapın ve parola bölümünden şifre oluşturun. Tebrikler artık Garanti BBVA müşterisi oldunuz.

Mobil uygulamaya giriş yaptıktan sonra sol üst kısımdan Profil ve Ayarlara girin. Promosyon Kodu Giriş bölümüne girin ve YMA5YLN0 davet kodunu kutucuğa girin ve Devam butonuna tıklayarak tamamlayın.

Son olarak kredi kartı başvurusu yapmak için İşlemler – Başvurular – Kart Başvurusu bölümünden istediğiniz kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bireysel kredi kartı başvurusu yapınız.

Kredi kartınız onayladıktan sonra şifrenizi belirleyin ve ardından Nakit Avans başvurusu yaparak faizsiz 20.000 TL nakit paranızı alabilirsiniz.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@egeetkinlik

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir