27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2023

İzmir 19 Mayıs Konserleri 2023

19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu sene İzmir de bir başka kutlanacak. İzmir Gündoğdu Meydanı, Cumhuriyet Meydanı konser 2023, Mabel Matiz, Ceylan Ertem, Duman Gaziemir Festival Alanı detaylarını Ege Etkinlik.com da bulabilirsiniz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İzmir’in merkezinde ve bir çok ilçede konserler düzenlenecek.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a ayak basarak ulusumuzun kurtuluş yolculuğunu başlatmasının 104. yılı tüm İzmir’de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Etkinlikler kapsamında Türkiye’nin önemli sanatçıları da sahne alacak. İzmir genelinde gerçekleşecek tüm konserleri buradan takip edebilirsiniz.

İzmir 19 Mayıs Konserleri 2023

İzmir gerçekleşecek 19 Mayıs konserlerini aşağıda bulabilirsiniz. Konserler belli oldukça liste güncellenecektir. Tüm konserler ücretsizdir.

İzmir etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

İzmir Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/izmiretkinlikajansi/

Whatsapphttps://chat.whatsapp.com/JCcI47E7l58LmZWXO7khRY

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Ege Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

Mabel Matiz Konseri

Türk pop müziğinin tarzı ve şarkılarıyla çok dinlenen isimlerinden olan Mabel Matiz, 19 Mayıs 2023 Cuma günü Alsancak Gündoğdu Meydanında konser verecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen konser halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. Konser 21.00 da başlayacak.

REDD Konseri

Türk rock müzik grubu REDD, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. İzmir Gençlik Festivali kapsamında sahne alacak. Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasında organize edilen konser 18 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 21.30’da gerçekleşecek. Konser halka açık ve ücretsizdir.

Mustafa Ceceli Konseri

Türk pop müziğinin en çok dinlenen isimlerinden Mustafa Ceceli, 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü İzmir Kültür Sanat Fabrikası Eski Tekel Binası Açık Alanda konser verecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen konserde sahne alacak olan Mustafa Ceceli, saat 21.00 de sizlerle buluşacak.

Duman Konseri

Türk rock müziğinin en çok dinlenen gruplarından Duman, 19 Mayıs 2023 Cuma günü İzmir Gaziemir Festival Alanında sahne alacak. Ücretsiz Konser saat 20.30 itibariyle başlayacak.

Ceylan Ertem Konseri

Türk müziğinin başarılı kadın vokalistlerinden Ceylan Ertem, 18 Mayıs Perşembe günü Çiğli Kaymakamlık karşısı Büyük Alan da sahne alacak. Ücretsiz olarak gerçekleşecek konser saat 20.00’de başlayacak.

Yüksek Sadakat Konseri

Türk rock müziğinin 90’lı yıllarından beri adından söz ettirmeyi başaran Yüksek Sadakat, 19 Mayıs 2023 Cuma günü Üçyol Uğur Mumcu Parkında ücretsiz konser verecek. Konser saat 20.00 itibariyle başlayacak.

PERA Konseri

Türk müzik grubu PERA, 19 Mayıs 2023 Cuma günü Tire Gölet Şenlik Alanında ücretsiz konser verecek. Tire Belediyesi tarafından organize edilen konser saat 21.00’de başlayacak.

Zakkum Konseri

Türk rock müziğinin başarılı grubu Zakkum, 19 Mayıs 2023 Cuma günü Torbalı Hipodrom Kafeterya Yanı (Yeni Pazar Yeri) ‘nda sahne alacak. Torbalı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak organize edilen gençlik konseri kapsamında sizlerle buluşacak olan Zakkum, saat 20.30’da sahnede olacak.

Manuş Baba Konseri

Türk pop müziğinin sevilen ismi Manuş Baba, 19 Mayıs 2023 Cuma günü Dikili 75.Yıl Parkında ücretsiz olarak hayranlarıyla buluşacak. Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alacak olan Manuş Baba konseri saat 21.30 itibariyle başlayacak.

EYPİO Konseri

Türk rap müziğinin başarılı ismi EYPİO sevilen şarkılarıyla sizlerle buluşacak. 19 Mayıs 2023 Cuma günü Efes Selçuk Pazar Yerinde gerçekleşecek konser saat 21.00 de başlayacak.

Ekin Uzunlar Konseri

Ekin Uzunlar konseri 19 Mayıs 2023 Cuma günü İzmir Kınık Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek. Kınık Belediyesi tarafından organize edilen konserde sahne alacak olan Ekin Uzunlar sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek. Konser halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek ve saat 20.30 da başlayacak.

4.5/5 - (2 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir