26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Ocak 2024

İzmir Karaburun Kösedere Üzüm Festivali 2024

İzmir Karaburun Belediyesi Kösedere Üzüm Festivali 2024 tarihi belli oldu mu? Kösedere Üzüm Şenliği ne zaman, nerede gerçekleşecek, İzmir merkez’den servis var mı?, Kösedere köyü konser etkinlikleri, stand başvurusu detayları burada.

İzmir Karaburun Kösedere Üzüm Festivali 2024 Ağustos ayında Kösedere köyünde gerçekleşecek.

Karaburun Belediyesi tarafından bu sene 15. kez organize edilecek. Üzüm Festivali, ilçenin doğal yaşam değerleri ve özgün ürünlerini korumak amacıyla düzenlenmektedir. Kösedere Üzüm Festivali zengin programıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Festival kapsamında Atölyeler, Söyleşiler, Şovlar ve Kortej, Yarışmalar, Konserler ile Sultaniye Üzüm çeşitleri ve Yöresel Ürün Stantları sizlerle buluşacak.

Festival için servis saatleri için tıklayın.

Festival programı için tıklayın.

Kösedere Üzüm Festivali 2024 ne zaman, nerede?

Kösedere Üzüm Festivali, İzmir Karaburun ilçesi Kösedere Köyü’nde Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşeceği Karaburun Belediyesi tarafından açıklandı. Festival detayları açıklandığında tam tarihini buraya ekleyeceğiz.

Kösedere Üzüm Festivaline İzmir Merkez’den servis var mı?

Kösedere Üzüm Festivaline katılmak isteyen ziyaretçiler için İzmir Merkez’den servis olanağı bulunmamaktadır. Sadece Karaburun Belediyesi tarafından ilçeden köye servis kaldırılacaktır. Diğer misafirler kendi araçlarını veya toplu taşıma araçları ile festival alanına ulaşım sağlayacaktır.

Kösedere Üzüm Festivali Stand (stant) Başvurusu Nasıl Yapılır

Kösedere Üzüm Festivali’nde stand (stant) açmak isteyen vatandaşlar, Karaburun Belediyesi ile iletişime geçerek başvuru yapabilirler. Festivalde üzüm stantları, kadınların el işi stantları ve çeşitli stantlar kurulacaktır.

İzmir etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapphttps://chat.whatsapp.com/JCcI47E7l58LmZWXO7khRY

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Ege Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

İzmir Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/izmiretkinlikajansi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir