27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

İzmir Kurban Yardımı Başvuru Formu 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kurban bayramı yardımı başvurusu nasıl yapılır?, İzmir bayram parası harçlığı başvuru formu, Bizizmir erzak gıda yardımı 2024, İzmir Kurbanlık et desteği, Tunç Soyer nakdi yardım desteği nasıl alınır? İzmir’de dar gelirli vatandaşlara yönelik verilen yardımlar için detaylar burada.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, her yıl Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlar yapıyor. Vatandaşlar bu yardımlara nasıl başvuru yapacağını merak ediyor.

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşlar, bayram yardımı almak için araştırmalar yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi her bayramda dar gelirli vatandaşlarına sahip çıkarak gıda erzak ve nakit yardımı yapıyor. Başvurular bizizmir.com platformu üzerinden online olarak alınıyor.

İzmir Kurban Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşlar, aşağıdaki başvuru linkine tıklayarak başvuru yapabilirler. Açılan ekranda gerekli yerleri doldurduktan sonra Başvuru içeriğine bayram yardımı almak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır.

https://www.bizizmir.com/tr/him/BasvuruKayit

İzmir Büyükşehir Belediyesi bayramda yaptığı yardımlarda önceliği sosyal yardım alan vatandaşlara veriyor. Ardından başvuru yapan vatandaşlara ulaşarak yardım desteğini ulaştırıyor. Büyükşehir bu sene bayram öncesi 2024 yılında da 50 bin kişiye yardım etmeyi planlıyor.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

11 thoughts on “İzmir Kurban Yardımı Başvuru Formu 2024

  • Melek

    Benim 2tane kız çocuğu var. Birisi 10 yaşında ilkokul öğrenci 4 sınıfa gidiyor kırtasiye malzemesi ve tablet alamıyorum ihtiyacımız var. Küçük kız 3 yaşında bebek bezi ve lslak medil yardım ediniz. Sizden kurban bayramı yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Melek

    Ben ev hanımıyım 2tane kiz çocuğum var. Biri 10 yaşında ilkokul öğrenci 4 sınıfa gidiyor kırtasiye malzemesi ve leptop alamıyorum sizden yardım etmenizi istiyorum. Küçük kız çocuğu 3 yaşında babek bezi ve lslak medil bisik meglemi yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Gökhan

    Ben epleks hastasıyım yüksek ilaç içiyorum tansiyon var sağ elim donduralacak aile destek ihtiyacımız var. 2tane kız çocuğu var. Birisi 9 yaşında ilkokula gidiyor sizden kırtasiye malzemesi ve tablet alamıyorum ihtiyacımız var. Küçük kız 2 yaşında bebek bezi ve lslak medil yardım etmenizi istiyorum. Mahallemizde hiç bir bakkalyok sizde sebze-meyve erzak gıda ve temizlik yardım etmenizi istiyorum. 2 tane kız çocuğum için kurban bayramı harçlığı ve erzak yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Melek

    Eşim epleks hastası çalışamıyor aile ihtiyacımız var. 2 kızım var sizden kurban bayramı yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Melek

    Eşim epleks hastası ilaç yüksek içiyorum ve tansiyon var sağ elim donduralacak çalışamıyorum aile ihtiyacımız var. 2 kızım var. Birisi 9 yaşında ilkokul öğrenci 3 sınıfa gidiyor kırtasiye malzemesi ve tablet alamıyorum ihtiyacımız var. Küçük kız 2yaşında bebek bezi ve lslak medil yardım etmenizi istiyorum. Mahallemizde hiç bir bakkalyok sizden sebze-meyve erzak gıda ve temizlik yardım edin. Kaç kez başvuru yaptım hiç haber gelmedi nolur sizden yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Melek

    Eşim epleks hastası ve sağ elini doldurulacak çalışamıyorum aile ihtiyaçımız var. 2 tane kız çocuğum var birisi 9 yaşında ilkokula gidiyor kırtasiye malzemesi ve leptop alamıyorum sizden yardım etmenizi istiyorum. Küçük kız 1.5 yaşında bebek bezi ve ıslak mendil arkası kızarmış meğlem alamıyorum sizden yardım. Mahallemde hiçbir bakkal yok sizden gıda ve temizlik koli yardım etmenizi istiyorum çok memnun olurum sizden çok teşekkür ederim.

    Yanıtla
  • Gökhan

    Ben epleks hastasıyım 3 gündür hastane yatıyorum kurban bayramın 1 ci günü hastaneden taburcu oldum sizlerden aile ihtiyaç var. 2 tane kız çocuğum var birisi 9 yaşında ilkokul 3 sınıfa geçti dersden geri leptop alamıyorum ve kırtasiye malzemesi yardımı etmenizi istiyorum. Öbürü de 1.5 yaşında bebek bezi ve ıslak mendil arkası kızarmış meğlem alamıyorum sizden yardım etmenizi istiyorum. Mahallemizde bakkal hiçyok gıda sebze-meyve temizlik kurban bayramı aile ihtiyaç yardım etmenizi istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim hepinize allah razı olsun derim çok dua ederim. Kurban bayramınız kutlu olsun.

    Yanıtla
  • Gökhan

    Ben epleks hastasıyım ve sağ elimi doldurulacak çalışamıyorum aile ihtiyaçımız var. 2 tane kız çocuğum var birisi 9 yaşında ilkokul 2sınıfa gidiyor kırtasiye malzemesi ve tablet ihtiyaçımız var. Öbürü de 1 yaşında bebek bezi ve ıslak mendil bebek püsküvisi ihtiyaçımız var. Mahallemizde bakkal yok gıda temizlik koli yardım. Kurban bayramı para yardım ederseniz çok sevinirim hepinize allah razı olsun derim çok dua ederim. Çocuklara bayramlık elbise ve ayakkabı alcam.

    Yanıtla
  • Gökhan

    Ben epleks hastasıyım ve sağ elimi dondurulacak çalışamıyorum aile ihtiyaçımız var. Mahallemizde bakkal yok gıda sebze-meyve temizlik koli kurban bayramı aile ihtiyaç yardım başvuru yardım etmenizi istiyorum 2 tane çocuğumvar sizlerden yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Melek

    Benim eşim epleks hastası çalışamıyor 2 tane çocuğum var birisi 8 yaşında ilkokula 2 sınıfa gidiyor kırtasiye ve tablet ihtiyaçımız var. Biriside 8 aylık bebek bezi ıslak mendil bebek püsküvisi ihtiyaçımız var. Gıda ve sebze-meyve temizlik koli yardım. Odun kömürümüz yok soba çok çürük içi heryeri kırık birtane soba ihtiyaçımız var yardım etmenizi istiyorum. Yardim ederseniz hepinize allah razı olsun.

    Yanıtla
  • Fatma Aras

    esım garson kredılerımz var yenı dogum yaptım 2 cocugum var 4 aylık bebegım var 3 yasında kızım var bu bayramda kurban etı kesemıyorum cocuklara kıyafet bebek bezi mama almakta sıkıntı cekıyorum yardım ederseniz sevinirim Allah rızası için hayırlı bayramlar

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir