26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

İzmir TYP Alımı Başvuru Nasıl Yapılır? 2024

İzmir okullarına temizlik görevlisi alımı için başvurular başladı. İzmir TYP başvuruları ne zaman 2024, İzmir işkur typ alımları başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir, çalışma saatleri, izmir typ kura sonuçları isim listesi detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullara alınacak TYP personel alımı için başvurular alınmaya başlandı.

İzmir’deki okullarda temizlik görevlisi ve farklı görevlerde çalışmak isteyen kişiler için iş ilanları İŞKUR üzerinden yayınlandı. İzmir’in bir çok ilçesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde görevli olarak çalışabilirsiniz. İzmir’in 15 ilçesindeki okullara alınacak personeller günde 9 saat çalışma gerçekleştirecek. Taşeron olarak çalışmaya başlayacak elemanlar okullar kapanana çalışmaya devam edecek.

Alınacak başvurular sonrası çalışanlar yapılacak kura ile belirlenecek. Her ilçe için kuralar belirlenen yerlerde ayrı olacak. İsteyen kişiler kurayı canlı olarak izleyebilecek.

İzmir TYP Başvuruları Ne Zaman?

İzmir’deki okullarda çalışmak isteyen kişiler için Toplum Yararına Programlar projesi kapsamında başvurular başladı. Başvurular çeşitli yollarla yapılabiliyor. Başvurular yapmak isteyen kişiler İŞKUR ilanlarını takip etmesi gerekiyor.

İzmir TYP Alımı Başvuru Nasıl Yapılır?

İzmir TYP alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak. İş Bulma Kurumuna başvuru yapmak isteyen kişiler için farklı başvuru yöntemleri bulunuyor. Aşağıdaki yöntemlerle kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvurular sonrası kura ve görüşmeler gerçekleşecek. Başvurunuz kabul edildikten sonra sizden evrak teslimi istenecektir. Bu evrakları başvuru yaptığınız ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edebilirsiniz.

İşkur TYP İnternet Üzerinden Başvuru Yapma

TYP alımı için İŞKUR’a internet üzerinden kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/ adresine tıklayın ve e-devlet şifreniz veya İŞKUR giriş bilgilerinize ekrana girerek sisteme giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfa üzerinden TYP Başvuru bölümüne girin. Açılan sorgu sayfasında BİRİM kısmından İzmir’i geçin ve ARA butonuna tıklayın. Sayfanın altında İzmir’de TYP alımı yapılacak Milli Eğitim Müdürlüklerini görebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

TYP ALO 170 Üzerinden Başvuru Yapma

TYP alımına Çalışma Hayatı İletişime Merkezi olan ALO 170 üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Bağlandığınız görevliye TYP başvurusu yapmak istediğinizi ve yaşadığınız yeri söyleyerek başvuru yapabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir