2 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

İzmir Valiliği Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Valiliği geçici yurt başvurusu nasıl yapılır?, 2024 yurt başvuru formu, başvuru telefonu, Açık Kapı Yurt başvuru şartları, Yavuz Selim KÖŞGER yurt açıklaması, üniversiteliler için Balçova Termal, İzmir ücretsiz konaklama için başvuru detayları burada.

İzmir Valiliği üniversite öğrencileri için geçici olarak konaklayabilecekleri yerleri duyurdu. Valiliğin tahsis ettiği yurtlarda konaklamak isteyen öğrenciler başvurunun nasıl yapıldığını araştırıyor.

Eğitim Öğretim döneminde İzmir’de üniversiteyi kazanan öğrencilerin barına sorununu çözmek için İzmir Valiliği harekete geçti. Öğrenciler valiliğin açıkladığı yerlerde 1 ay boyunca ücretsiz olarak konaklayabilecek. Ev ve Yurt kiralarının artmasıyla sıkıntılı günler geçiren öğrenciler İzmir Valiliğine başvuru yapabilecek. Kız öğrencilerinin öncelikli olduğu yurtlara ihtiyacı olan tüm öğrenciler başvuru yapabilir.

İzmir Valiliği Geçici Konaklama Yerleri

  • Balçova Termal
  • MEB Uygulama Otelleri
  • Öğretmen evleri ve orta öğrenim yurtları
  • Polis Moral E. Merkezleri
  • DSİ, SGK, Karayolları, Orman vb

İzmir Valiliği Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Valiliği tarafından üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin geçici olarak konaklayabilecekleri yurtlara başvurular Valilik Açık Kapıda oluşan masaya veya 0232 455 82 25 numaralı telefonu arayarak başvuru yapabilecek.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

One thought on “İzmir Valiliği Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?

  • Nergiz

    Merhaba, yurt için başvuru yapmak istiyoruz ancak paylaşılan numarayı aradığımızda ya hep meşgul ya çalsa bile kimse cevap vermiyor. Telegram ve YouTube kanallarında ise geçici konaklama ile ilgili paylaşım bulunmamaktadır. Nasıl ulaşım sağlayıp başvuru yapabiliriz?

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir