28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

Kurban Bayramı Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar bayram yardımı almak için başvurular yapıyor. Gelirim Evden Bayram harçlığı nakdi para desteği nasıl alınır, CİMER başvuru şartları, başvuru formu 2024, e-devlet Kurban bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, İzmir, Ankara, İstanbul Kurbanlık yardımı detayları burada.

Kurban Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi para yardımı yapılıyor. Yardım almak isteyen aileler başvuru yollarını araştırıyor.

Kurban Bayramında dar gelirli vatandaşlara gıda erzak kolisi, et ve nakit para desteği veriliyor. Aileler başvuru kanalları üzerinden yapılan müracaatlar ile yardımlardan faydalanabiliyor.

Son yıllarda artan fahiş fiyatlar ailelerin alım gücünü düşürmüş durumdadır. Bu yüzden vatandaşlar, evinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yardım kuruluşlarına başvurular yapıyor. Kurban Bayramı öncesinde de başta devlet olmak üzere bir çok yardım kuruluşu da ailelere destek veriyor.

Kurban Bayramı Genel Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  • 18 yaşından büyük olmak
  • Dar gelirli vatandaş olmak
  • Geçimini zor karşılaşıyor olmak

Kurban Bayramı Yardım Başvurusu Yapan Yerler

E-devlet Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Formu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sürekli olarak yardımda bulunuyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti

Belediye Kurban Bayramı Yardımı Nasıl Alınır

Kurban Bayramı gibi dini bayramlar ve aylık olarak belediyeler tarafından da çeşitli yardımlar yapılıyor. Belediye, gıda erzak desteği, et yardımı ve bayram harçlığı gibi ailelere yardım yapıyor. İzmir, Ankara, İstanbul başta olmak üzere bir çok belediyeye başvuru yaparak bu yardımlardan faydalanabilirsiniz.

Bağlı olduğunu belediyenizin web sitesi üzerinden veya Sosyal Yardım Müdürlüğüne giderek bizzat başvuru da bulunabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başvuru:
https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/online-basvuru

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başvuru:
https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başvuru:
https://www.bizizmir.com/tr/SosyalYardim


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

4.8/5 - (30 votes)

13 thoughts on “Kurban Bayramı Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır

  • Gökhan

    Ben epleks hastasıyım yüksek ilaç içiyorum tansiyon var sağ elim donduralacak aile ihtiyacımız var. 2 tane çocuğum var. kurban bayramı harçlığı ve sebze-meyve erzak gıda ve temizlik yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Melek

    Eşim epleks hastası 2çocuğum var kurban bayramı harçlığı ve sebze-meyve erzak gıda ve temizlik yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Rukiye aydın

    3 çocuğum var eşim askari ücretli ve çocuklarımın okul giderlerini karsilayamiyorum

    Yanıtla
  • Ben huriye topdağ bende bayram hediyesininden faydalanmak istiyorum 9 kisiyiz ev Hanımï eşim çalişmïyor lütfen banana yardım edin

    Yanıtla
  • Selma

    Merhaba kurban bayramı için sizden yardım istiyorum eşim kronik hasta kirada oturuyorum 4 yaşında oğlum var tek maaşla geçiniyoruz sizden maddi yardım istiyoruz
    Şimdiden çok tşk ederim

    Yanıtla
  • Perihan

    Yardım için başvuru yapacaktım Kurban Bayramı için 7 çocuğum var ben de desteklemek istiyorum köyde oturuyorum eşim işçi maaşı da geçinemiyoruz bize de Kurban Bayramı hediyesini verin

    Yanıtla
  • Gökhan

    Ben epleks hastasıyım ve sağ elimi doldurulacak çalışamıyorum aile ihtiyaçımız var. 2 tane kız çocuğum var birisi 9 yaşında ilkokul 3sınıfa geçti dersden geri birtane leptop alamıyorum ihtiyaçımız var. Öbürü de 1 yaşında bebek bezi ve ıslak mendil yardım. Mahallemizde bakkal yok gıda temizlik yardım etmenizi istiyorum. Kurban bayramı para çocuklara elbise ve pantolon ayakkabı alcam sizden yardım etmenizi istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim hepinize allah razı olsun derim çok dua ederim.

    Yanıtla
  • Asiye çoban

    Nakkli paraya ihtiyacim var evim kira kirami veremedim beş cocugum var bayramlik alamiyacam evimde calişanim yok

    Yanıtla
  • Zor durumdayım eşim çalışmıyor bende kapicilik yapıyorum aldığım para yetmiyor çocuklarımın istediklerini alamıyorum kıyafetleri yok şişen yardım bekliyorum.

    Yanıtla
  • Bayram harçlığı için başvuru yapacaktım iki küçük bebeğim var esim yok ayriyim xordurumdayim

    Yanıtla
  • Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir