27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022

Ruh Öküzüm Tiyatro Oyunu – 8 Haziran 2022 // İzmir

Ruh Öküzüm tiyatro oyunu İzmirli tiyatroseverler ile buluşuyor. Ruh Öküzüm oyunu ne zaman, nerede, saat kaçta, Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu, İzmir Tiyatro Oyunları, Tiyatro Fırsat Biletleri, Ruh Öküzüm Konusu, tiyatro bilet fiyatları detayları burada.

Ruh Öküzüm Tiyatro oyunu, 8 Haziran 2022 Çarşamba günü İzmir Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosunda sizlerle buluşuyor.

İzleyenlerinden tam not alan iki kişilik komedi oyunu Ruh Öküzüm oyunu ile hem çok eğleneceksiniz, hem de kendinizden çok şey bulacaksınız! Kadın-erkek ilişkileri üzerine tatlı bir komedi hikayesi olan Ruh Öküzüm oyununu kaçırmayın.

Oyunun Konusu

Evlenmeden önce ‘sen iste adını bulutlardan gökyüzüne yazayım’ diyen erkek, nasıl oluyor da evlendikten sonra eşine ‘haksız mıyım hacı abi?’ diyecek aşamaya gelebiliyor?

Sadık ; her ne kadar eşini çok sevse de tipik bir Türk erkeği gibi özel günleri unutan, halı sahaya düşkün biridir.

Fesleğen’in ise tek bir isteği vardır. İlk göz göze geldikleri gün dahil tüm özel günlerin romantik bir şekilde kutlanılması… Bunu tüm güzel ve özel günlerin tarihlerini evin her köşesine çerçeveletmesinden anlıyoruz.

Oyuncular: Erkan Karadeniz, Tuğçe Karabayır

Ruh Öküzüm Tiyatro Oyunu

Tarih: 8 Haziran 2022 Çarşamba

Saat: 20.30

Yer: İzmir Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu

Bilet Fiyatları: 85 TL yerine 60 TL

BİLET SATIN AL


İzmir ve Ege Bölgesindeki Yeni Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin TELEGRAM Kanalımıza Katılın ve Instagram Hesabımızı Takip Edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlikcom

Instagram: https://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir