27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2022

Teoman İzmir Konseri – 19 Mayıs 2022

Teoman İzmir Gençlik Festivali kapsamında sahne alacak. Teoman konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, Balçova İnciraltı Kent Ormanı, Teoman Konser Takvimi 2022 detayları burada.

Rock müziğinin en çok dinlenen ismi Teoman, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanında ücretsiz bir konser verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında organize ettiği İzmir Gençlik Festivalinde sahne alacak olan Teoman sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek. Konser sonra dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan sahnede herkesi coşturacak. 4. kez organize edilecek festival 17 – 21 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalde gün boyu etkinliklerde olacak.

Teoman Konseri

Tarih: 19 Mayıs 2022 Perşembe

Saat: 20.00

Yer: Gündoğdu Meydanı – Alsancak, İzmir

Konser halka açık ve ücretsizdir.

Madrigal İzmir Konseri – 17 Mayıs 2022

İzmir Gençlik Festivali Kamp Başvuru Kayıt Formu


İzmir ve Ege Bölgesindeki Yeni Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin TELEGRAM Kanalımıza Katılın ve Instagram Hesabımızı Takip Edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlikcom

Instagram: https://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

2 thoughts on “Teoman İzmir Konseri – 19 Mayıs 2022

  • Anonim

    Bu konser ormanda olmayacak mıydı???

    Yanıtla
    • adminbaki

      Merhaba, evet ilk olarak İzmir Gençlik Festivali kapsamında İnciraltı Kent Ormanında düzenlenecekmiş gibi paylaşıldı ama sonradan Gündoğdu Meydanında olacağı belirtildi.

      Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir